Reese Witherspoon i Nicole Kidman

 IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Prijateljska podrška

Reese Witherspoon prolazi kroz drugi razvod uz pomoć najbolje prijateljice Nicole Kidman

Neki smatraju da je vezi glumice i agenta za talente presudio njezin hektičan poslovni raspored, dok drugi misle da je glavni krivac njegova kriza srednjih godina.

Neki smatraju da je vezi glumice i agenta za talente presudio njezin hektičan poslovni raspored, dok drugi misle da je glavni krivac njegova kriza srednjih godina.

Glumačka zvijezda i producentica Reese Witherspoon usred je razvoda od supruga Jima Totha, suvoditelja odjela u agenciji za umjetničke talente, a nakon raspada braka koji je potrajao gotovo dvanaest godina, podršku joj pružaju prijateljice. Pri ruci joj se našla kolegica Jennifer Aniston, a da se lakše snađe u novim uvjetima 47-godišnjoj Reese pomaže i velika filmska zvijezda Nicole Kidman. Kako je upućeni izvor rekao za RadarOnline, Nicole u potpunosti pomaže Reese da prebrodi razvod. „Tome prijatelji i služe. Kidman joj pomaže govoreći i o svojem iskustvu i onome što je prošla nakon razvoda od Toma Cruisea”, tvrdi se.

image

Reese Witherspoon i Nicole Kidman snimljene u ozbiljnom razgovoru u svibnju u Nashvilleu, Reeseinom rodnom gradu u kojem je kupila dvije luksuzne kuće i golemi ranč

ATC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim što su zajedno radile na seriji „Male velike laži”, Witherspoon i Kidman održavaju jedno od najljepših i najčvršćih prijateljstava u Hollywoodu. Nicole je svojevremeno o Reese izjavila. „Volim je... Imamo toliko toga zajedničkog i vrlo smo bliske. Sretna sam što je imam za tako dobru prijateljicu.” Reese joj ne ostaje dužna, pa za Nicole bira samo najljepše pridjeve, nazivajući je „lijepom, dubokom i talentiranom prijateljicom”. U svakom slučaju, uz malu pomoć prijatelja lakše je prebroditi sve, pa i drugi raspad braka.

image

Sretniji dani: Reese Witherspoon i Jim Toth snimljeni prije tri godine

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Reese i Ryan u braku su dobili dvoje djece

PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Reesein prvi suprug bio je glumac Ryan Phillippe s kojim je provela devet godina, od 1999. do 2008., a u tom je braku rođeno dvoje djece – kći Ava Elizabeth (23), koja izgleda gotovo kao majčina kopija, i sin Deacon (19). Oboje se bave glumom i umjetnošću. U brak s pet godina starijim Tothom Reese je stupila 2011. godine, a navodno joj je bilo izuzetno drago što čovjek kojeg je zavoljela nije celebrity. Ubrzo im se rodio sin Tennessee James, sada desetogodišnjak. Odluku o raskidu par je objavio u ožujku, što im nije bilo nimalo lagano, pišu mediji. Neki smatraju da je vezi presudio njezin hektičan poslovni raspored, dok drugi misle da je glavni krivac njegova kriza srednjih godina.

Linker
29. travanj 2024 12:26