Drugi put

Reese je jako uzrujana zbog raspada braka: Nije zamišljala da će proći još jedan razvod

Nakon što su prošlog tjedna objavili da se razvode Witherspoon i Toth, sada izvor blizak paru otkriva posljedice te odluke.

Reese Witherspoon nije mogla ni zamisliti da će proći kroz još jedan razvod. Dobitnica Oscara krajem prošlog tjedna otkrila je da se razvodi od supruga Jima Totha. Par se vjenčao u ožujku 2011. te imaju zajedničkog sina Tennesseeja (10), dok Reese ima kći Avu i sina Deacona (19) s bivšim suprugom Ryanom Philippeom. "Reese je očito razočarana i uzrujana. Nikada nije zamišljala da će proći još jedan razvod. Oboje vole Tennesseeja i on im je fokus. S puno ljubavi će ga nastaviti zajedno odgajati. Nema drame", otkrio je izvor za People.

"Nakon što se povezala s Jimom, veza im je brzo napredovala. Reese je bila oduševljena njegovom pažnjom i bila je iznimno uzbuđena oko njihova braka", dodao je izvor blizak paru. No, nije bilo sve tako bajno kako se čini. Dvanaesta godina braka bila je presudna. "Njih dvoje su vrlo različite osobe. Reese je tvrdoglava i fokusirana. Dok je Jim, iako je veliki radoholičar, dosta opušteniji. Za Reese je bilo vrlo teško doći do ove odluke. Oboje su zaključili da je to prava stvar za njih", dodao je izvor.

image

Reese Witherspoon, Jim Toth i njihov sin Tennessee James

BACKGRID/PROFIMEDIA

Reese i bivši suprug Phillippe počeli su vezu bez mnogo pompe i prije nego su snimili zajednički film "Okrutne namjere" iz 1999. godine. Vjenčali su se u lipnju 1999., dobili dvoje djece, a da se razvode objavili su u 2006. Phillippe je kasnije kazao da je to bilo najgori period njegova života.

Witherspoon je također javno govorila o svom prvom razvodu. Rekla je da joj je cijela godina nakon razvoda bila teška te da je "potrošila nekoliko godina samo da se pokuša osjećati bolje". Dodala je da su joj te borbe iz privatnog života utjecale na karijeru. "Ne možeš biti jako kreativan, kada ti je mozak pretvoren u kajganu. U karijeri sam samo posrtala. Nisam radila stvari oko kojih sam bila strastvena... I bilo je očito da publika ne reagira ni na što sam radila", opisala je period nakon prvog razvoda Reese Witherspoon.

Linker
16. travanj 2024 23:13