SHUTTERSTOCK EDITORIAL
JOŠ JEDAN SINČIĆ

Redateljica filma "Barbie" u tajnosti je prije četiri mjeseca rodila drugo dijete

Redateljica Greta Gerwig otkrila je da je prije četiri mjeseca dobila drugo dijete s dugogodišnjom ljubavi Noahom Baumbachom.

Redateljica Greta Gerwig otkrila je da je prije četiri mjeseca dobila drugo dijete s dugogodišnjom ljubavi Noahom Baumbachom.

"On je mudra mala beba", govori redateljica hit filma godine "Barbie", 39-godišnja Greta Gerwig, otkrivši da je prije četiri mjeseca potajno dočekala svoje drugo dijete s dugogodišnjom ljubavi, također redateljem, 53-godišnjim Noahom Baumbachom. Poznata redateljica trudnoću je objavila još u prosincu 2022., ali do sada nije otkrila da je njihova obitelj proširena, odnosno da je na svijet stigao dječak. Slavni par ima i četverogodišnjeg sina Harolda, a ime drugog sinčića nije otkrila, no podijelila je detalje o majčinstvu, uključujući tek nekoliko sati spavanja za nju kako bi mogla gledati svoju "mudru malu bebu" kako spava.

image

Redateljica Greta Gerwig s američkom glumicom America Ferrera, i australskom Margot Robbie na promoviranju filma "Barbie" 2. srpnja u Seoulu

JUNG YEON-JE AFP

"Uskoro ću imati 40 godina. Ima nešto u vezi s tim kad kažeš: Oh! Sada sam doista u srednjim godinama," izjavila je glumica i dodala "On je mali Schmoo. Ne znam možete li prepoznati energiju na slici, ali to je uvelike njegova energija. Mali spava cijelu noć, ali ja se svakih sat vremena budim i jednostavno bdijem. Jednostavno želiš gledati tu bebu.", izjavila je Greta.

Redateljica je otkrila da očekuje drugo dijete u prosincu u "The Tonight Showu" kojeg vodi Jimmy Fallon, u vrijeme kada je promovirala svoj film "Bijeli šum", u kojem je glumila, a Noah režirao. Tada ju je Jimmy upitao kako se njezin sinčić Harold nosi s vijestima o prinovi, a ona je duhovito odgovorila.

"Teško znati što trogodišnjak misli o onome što još ne postoji pred njim", kazala je uz osmijeh. Harold je rođen u ožujku 2019. godine, a roditelji ga drže podalje od svjetla reflektora, baš kao i svoju vezu. Baumbach ima i 13-godišnjeg sina Rohmera s bivšom suprugom Jennifer Jason Leigh, a s Gretom je počeo izlaziti 2011. te se s njom i zaručio sudeći po tome da ga od 2020. naziva svojim "zaručnikom". Ipak, zaruke i planove za vjenčanje nikada nije komentirala.

Linker
27. travanj 2024 05:45