SHUTTERSTOCK
Zajedno 31 godinu

Recept za dugi brak Roba Lowea: ‘Morate znati oprostiti i održati ‘iskru‘ na životu‘

Slavni glumac sa svojom je suprugom već 31 godinu u braku, a sada je otkrio koja je njihova tajna.

Slavni glumac sa svojom je suprugom već 31 godinu u braku, a sada je otkrio koja je njihova tajna.

Uspješan brak koji traje 31 godinu, mnogi će se složiti, nije lako održati, ali upravo to uspjelo je holivudskom glumcu Robu Loweu i njegovoj supruzi Sheryl Berkoff. Glumac je baš tu činjenicu istaknuo gostujući u radijskoj podcastu "Table for Two" u razgovoru s voditeljem Bruceom Bozzijem na iHeartRadio. No Lowe je objasnio što je njemu i supruzi pomoglo da puna tri desetljeća održe skladan odnos.

"Brak je težak svugdje, ne samo u Hollywoodu - baš svugdje. Sheryl je bila i još uvijek je moja najbolja prijateljica. Pa ako se vjenčate s nekime tko vam nije najbolji prijatelj, od samog početka ste u nepovoljnom položaju, jer to je ono što će ostati, kada druge stvari budu kao plima ili oseka - poplave ili presuše", kazao je na početku Rob.

image

Rob Lowe i Sheryl Berkoff

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

No to nije sve, postoje još dvije ključne stvari koje on i supruga njeguju i prakticiraju u svom odnosu. Sposobnost opraštanja je jedna od njih, ona dopušta da se veza kreće naprijed. "Ljudi kažu da je za brak potrebno mnogo posla. Nisam siguran da je potreban rad, ali potrebno je oprostiti i dobro osvijestiti da treba birati bitke u kojima ste spremni poginuti", dodao je glumac. No, to nije sve, Lowe je zatim podijelio savjet koji možda neće otkriti mnogi, pogotovo ako je riječ o nekim vašim rođacima starije generacije, no postoji nešto što ljubavni odnos i brak razlikuje od svih drugih - to je fizička prisnost.

image

Par sa sinovima Matthewom Edwardom i Johnom Owenom

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Glumac je priznao da održavanje "fizičke iskre na životu" je još jedan važan faktor u uspješnoj dugogodišnjoj vezi. "Zaista vjerujem da vam treba vatre. Ako je nemate - a to je stvar kemije - u problemu ste. Ja je još uvijek imam sa Sheryl, morate održavati vatru", otkrio je Rob. "To također dođe i ode, postoje trenutci kada ste više ‘Ma neee‘. Ali tada dođe period kada ste ludi za nekim", zaključio je. Lowe i Berkoff u braku su od 1991. upoznali su se godinu ranije kada su snimali Robov erotski triler "Bad Influence". Par ima dva sina Matthewa Edwarda (30) i Johna Owena (28).

Linker
26. travanj 2024 07:41