Stigla je curka

Rebel Wilson u tajnosti postala mama, njoj i partnerici bebu rodila surogat majka

Rebel Wilson iznenadila je fanove objavom da je s partnericom Ramonom Agrumom postala mama malene Royce Lillian koju je rodila surogat majka.

Malo kojoj holivudskoj zvijezdi uspjelo je demantirati zaruke i otkriti da su ona i partnerica dobile dijete u istoj objavi. No, Rebel Wilson uspjelo je baš to.

S partnericom Ramonom Agrumom, australska je glumica dobila djevojčicu Royce Lillian, koju je rodila surogat majka. Dakle, o zarukama zasad nema ni govora, no zvijezda filma Jojo Rabbit sretna je i bez formalne potvrde veze s dizajnericom jer imaju bebu o kojoj su zacijelo obje dugo maštale. Da su u vezi, glumica je objavila u lipnju ove godine, a sudeći po tajmingu, još su tada znale da će postati mame, surogat majka već je tada nosila njihovu bebu. Kako djevojčica izgleda, glumica je otkrila na Instagramu.

"Osim što ponosno objavljujem rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođenu prošlog tjedna putem surogat majke, moram reći da ne mogu ni opisati ljubav koju imam prema njoj. Ona je prekrasno čudo! Zauvijek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate tko ste). Posebno želim zahvaliti prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i brigom. Hvala vam što ste mi pomogli da osnujem vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar", napisala je.

image

Rebel Wilson s partnericom Ramonom Agrumom.

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezina partnerica zasad se nije oglasila, no kako je glumica dodala u objavi, obje su spremne dati maloj Royce svu ljubav koju je moguće zamisliti, piše People.

"Tek sad vidim kako je kad imaš bebu. Srećom, brzo učim. Skidam kapu prema svim mamama", zaključila je.

Linker
02. travanj 2024 19:01