Postao je otac

Razotkrio ga plišanac: Nakon snimanja u Hrvatskoj mjesecima skrivao da je dobio bebu

Sedma sila darovala je švedskom glumcu igračku za bebu koju je pokušao zatajiti, stoga je na premijeri četvrte uspješnice HBO-a ipak morao priznati da je postao tata.

Crveni tepih postavljen povodom premijere četvrte sezone serije "Nasljeđe", pokazao se kao svojevrsni test istine za švedskog glumca Alexandera Skarsgårda (46). Budući da je dobio jednu od ključnih uloga, Lukasa Matssona, tehnološkog vizionara i novog, opasnog igrača čiji je cilj kupiti ili preuzeti medijsko carstvo Logana Royja, morao je podržati glamurozni događaj. Mnogi su primijetili da ga na premijeri posljednje sezone uspješnice HBO-a nije pratila životna partnerica Tuva Novotny (43), švedska glumica i redateljica. Kako je glumac iz serije "Male leži" još potkraj prošle godine viđen u New Yorku s bebom u naručju, dok je Tuva Novotny pokraj njega gurala dječja kolica, zaključak je mogao biti samo jedan - dobili su prvo, zajedničko dijete. Beba je, dakako, razlog zbog kojeg je Skarsgårdova životna partnerica ostala kod kuće.

image

Alexander Skarsgard i Tuva Novotny: prva šetnja s bebom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Imajući to na umu, sedma sila uredno je čestitala stasitom Šveđaninu dolazak prinove na premijeri posljednje sezone "Nasljeđa", a samozatajni glumac odvratio je: "Hvala vam, puno." Shvativši da se sve zna i da više nema smisla tajiti radosnu vijest, nevoljko je pokazao plišanca kojeg su mu darovali za bebu prije nego li je došao njegov red da pozira na crvenom tepihu.

"Evo što sam dobio. Hvala vam", dodao je na riječima škrti glumac.

Njemu je ovo prvo dijete, dok njegova partnerica iz prethodne veze s Nicolaijem Bjerrumom Lersbryggenom ima 15-godišnju kćer Ellu. Par zasad ne pomišlja otkriti jesu li dobili kćer ili sina, kao ni ime prinove. Do toga bi, vjeruje se, moglo doći na njegovom idućem pojavljivanju na crvenom tepihu.

Zgodni glumac nedavno je bio u Hrvatskoj, zbog snimanje horora "Bazen beskraja" čiji se set nalazio u okolici Šibenika. Riječ je o kanadsko-hrvatsko-mađarskoj koprodukciji, sudjeluju i hrvatski glumci Zijad Gračić, Alan Katić, Amar Bukvić, Romina Tonković i Dunja Sepčić, a film je imao svjetsku premijeru na ovogodišnjem Filmskom festivalu Sundance.

Linker
21. travanj 2024 10:57