težak period

Razočarana Nikolina Ristović: ‘Saznaš tko su ti prijatelji tek kad se nađeš usred skandala‘

Nikolina dobro zna kako je to nositi se s tračevima i skandalom. Otkako je u svibnju preminuo njen suprug Vidoje Ristović, suočena je s brojnim tračevima, ali i napadima.

Nikolina Ristović pokušava nastaviti sa životom nakon iznenadne smrti supruga Vidoja, no ne krije da je to teško, naročito jer se ne može uvijek pouzdati na prijatelje.

"Saznaš tko su ti pravi prijatelji tek kad se nađeš usred skandala", prenijela je voditeljica riječi glumačke dive Elizabeth Taylor.

"Tko sam ja da proturječim", dodala je svoj komentar na to.

image

Nikolina je poslala zagonetnu poruku

INSTAGRAM

Nikolina dobro zna kako je to nositi se s tračevima i skandalom. Otkako je u svibnju preminuo njen suprug Vidoje Ristović, suočena je s brojnim tračevima, ali i napadima svog svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof.

Naime, tata Ristović nema namjeru svoju imovinu dijeliti sa snahom te je to jasno dao do znanja u javnosti dajući nedvosmislene izjave u srbijanskim medijima. Nakon što je Nikolina potvrdila da joj Viktor Ristović duguje ostavštinu pokojnog supruga, donedavne tenzije između njih pretvorile su se u nimalo lijepi javni okršaj.

Ipak, nakon što je njezin odvjetnički tim najavio tužbu protiv Viktora Ristovića, njegovo javno povlačenje Nikoline po blatu je stalo.

Linker
17. travanj 2024 20:37