Gloria produkcija
Vrijeme za odmor

Razočaran u ljubav: Popularni pjevač nakon drugog prekida s bivšom ne razmišlja o novoj vezi

Shawn Mendes istaknuo je kako treba vremena za sebe te mu romantični odnosi trenutno nisu u fokusu.

Shawn Mendes istaknuo je kako treba vremena za sebe te mu romantični odnosi trenutno nisu u fokusu.

Nakon dvije godine veze, Camila Cabello i Shawn Mendes prvi put su se razišli 2021. a u travnju ove godine, činilo se da je par obnovio svoju romansu dok se ljubio na Coachelli. Iako su njih dvoje često viđeni zajedno u New Yorku i Los Angelesu, u lipnju se ponovno pojavila informacija o njihovom prekidu. Mislili su da će uspjeti, ali izgleda da je to bio samo zanos i da je razlog prvog prekida imao smisla.

image
JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mendes je također objavio novu pjesmu pod nazivom "What the Hell Are We Dying For" koja je sadržavala stihove koji mogu aludirati na njihov prekid. No, Mendes je rekao kako se osjeća zbunjeno i da se još pronalazi te da je o tome i pjevao. Također, kaže kako mu treba vremena za sebe, da još uvijek raste i otkriva što zapravo želi te da mu treba vremena kako bi se posvetio tome.

image
COOPER NEILL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA COOPER NEILL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Par je prvi put pokazao kemiju između sebe 2019. godine u spotu pjesme "Senorita", a prije toga bili su dugogodišnji prijatelji. Shawn i Camilla započeli su vezu u srpnju 2019. godine, a na početku pandemije uselili su u zajednički dom. Kako tvrde izvori, u tom razdoblju su se previše fokusirali na vezu, a ne na glazbu koja je zapravo njihova najveća ljubav. Prekinuli su uoči Božića 2021. godine i šokirali obožavatelje. Razlog prekida bio je kako kažu želja da se više posvete karijerama. Nakon prekida oboje su pokušavali ostvariti veze s drugim ljudima, no navodno su i dalje gajili osjećaje jedan prema drugome, ali čini se na kraju, nisu uspjeli.

Linker
27. travanj 2024 09:06