Pizza s kobasicama

Razmetanje ili dobra fora? Katy Perry kao DJ-ica gađala publiku hranom

Nije poznato odakle se pizza stvorila kraj pjevačice, no ona je odmah hranu odlučila podijeliti s publikom.

Kad već mislimo da smo sve vidjeli, Twitter se pobrine da nas razuvjeri, tako je i s novom DJ karijerom pop zvijezde Katy Perry. Pjevačica koja je zbog majčinstva stavila koncertne turneje na lagano čekanje, prihvatila je DJ gažu u jednom klubu u Las Vegasu. Ne bi to čak bila ni posebna vijest da Katy nije to glazbeno iskustvo pretvorila u gastronomsku leteću bombu, barem za posjetitelje kluba u prvim redovima.

Nekako, nitko ne zna kako, kraj DJ pulta stvorila se kutija s jumbo pizzom, koju je Perry nasmijana od uha do uha odlučila ‘podijeliti‘ s plesačima na podiju. U jednom trenu pjevačica je pomislila da je dobra ideja trokut pizze staviti na papirnati tanjur i poput frizbija ga baciti u publiku.

Taj prvi komad pao je daleko od ispruženih ruku njenih obožavatelja. Drugi trokut bacila je bez tanjura i on je dobacio čak do publike. Prema onome što se može vidjeti pizza nije vegetarijanska, nego na sebi ima kolutove kobasice.

U kratkom video isječku vidi se početak njene zabave kao bacačice pizze, i dok su posjetitelji u prvom trenu bili zapanjeni, prihvatili su njeno ponašanje s oduševljenjem. Reakcije na Twitteru još su pozitivnije, formirala se ozbiljna masa ljudi koji sada silno žude za tim da ih Katy Perry pogodi komadom pizze.

Video je podijelila i pjevačica na svim Twitter profilu uz riječi "majka hrani svoju djecu".

Linker
15. travanj 2024 02:28