PRESS
PUTUJ S POLJUPCIMA

Pustinjska ratnica: Franka Batelić ima novu pjesmu

Nova pjesma Franke Batelić, "Putuj sa poljupcima" predstavlja nju kao pustinjsku ratnicu koja voli i oslanja se na sokolovu snagu kojom prkosi preprekama.

Nova pjesma Franke Batelić, "Putuj sa poljupcima" predstavlja nju kao pustinjsku ratnicu koja voli i oslanja se na sokolovu snagu kojom prkosi preprekama.

Nakon radnog proljeća na televizijskim i poslovnim projektima, hrvatska pop zvijezda Franka Batelić predstavila je zanimljiv i vizualno atraktivan video spot, a zasigurno i ljetni hit singl ‘‘Putuj sa poljupcima‘‘. Produkcijski, pjesma nas vraća Frankinom originalnom zvuku po kojemu je poznata, ali uz dodatak ‘začina‘ zvuka glazbene plesne produkcije 2000-tih. Glazbenica čije pjesme redovito osvajaju domaći radijski eter, najnoviji singl opisuje kao pjesmu idealnu za plesno ljetno putovanje, zaljubljen i okupan poljupcima: "Bili opušteni na plaži, zarobljeni na poslu, plesali u klubu ili jednostavno chillali, "Putuj sa poljupcima" priuštit će vam sve to u pjesmi. Kada smo radili melodiju, u glavi nam je bila samo misao - ljetna pozitiva u skladu s trenutnim svjetskim modernim zvukovima začinjena plesnim zvukom 2000-tih, koji me u zadnje vrijeme opčinio", ističe Franka.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Autor glazbe i aranžmana je Branimir Mihaljević, a teksta Željko Pavičić. Franki se ostvarila i želja da u rad na produkciji pjesme uključi Branimirovog sina Marka Mihaljevića i svog brata Nikolu, koji iza sebe već imaju projekte u Hrvatskoj, ali i vani te su pjesmi dali svoju mladenačku energiju.

image
PRESS
image
PRESS
image

Spot je sniman na lokaciji "Pustinje Dravski peski"

PRESS
image

"Putuj sa poljupcima"

PRESS

Za novu pjesmu Franka je objavila video spot pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević. Zanimljiv pustinjski video sniman je na lokacijama "Pustinje Dravski peski" nedaleko Kalinovca. Ideja je bila kroz umjetnički izričaj, uz jednostavne slike pune simbola, prikazati pustinjsku ratnicu koja voli, zaljubljena je i zna kako se za ljubav treba boriti. Zanimljivi kostimi Jasenke Tudor Bevanda oslikali su tri oblika zaljubljene žene - kraljicu, ratnicu i pobjednicu. Tome svemu dodan je i živi sokol kao simbol mudrosti i prepoznavanja bitnih i jedinstvenih prilika u životu.

image

Kostimima su dočarana tri oblika zaljubljene žene - kraljica, ratnica i pobjednica

PRESS
image
PRESS

"Kada su mi predložili sokola, prvo sam se pitala zašto, a onda sam pronašla tekst sa sjajnom simbolikom - oslanjajući se a sokolovu snagu, možete jasno vidjeti što vam ide naprijed i prkositi preprekama koje vam mogu biti na putu. I sve to točno pogađa emociju ove pjesme", otkriva Franka.

Linker
27. travanj 2024 06:09