Mladen Badovinac
 Tom Dubravec / Hanza Media
Oženio se krajem prošle godine

Prvo pa muško: Mladen iz TBF-a postao tata - stigao je sin!

Poznati splitski reper Mladen Badovinac, kako doznajemo, postao je otac dječaka. Maleni je stigao na svijet 10. siječnja.

Mladen Badovinac strogo čuva svoj privatni život samo za sebe, no doznali smo jednu lijepu informaciju. Naime, frontmen kultnog TBF-a postao je otac po prvi put.

Kako doznajemo, njegov sin rođen je 10. siječnja, a dobio ga je u braku sa suprugom čiji identitet nije otkrio javnosti. Kao i sve u vezi svoje privatnosti, i tu je informaciju glazbenik odlučio i uspio još uvijek zadržati za sebe i uzak krug prijatelja.

Da je u braku, otkrio je Mladen krajem prošle godine u gostovanju na RTL-u, kada je u emisiji 'Ludi bar' Antoniji Blaće i Reneu Bitorajcu otkrio da se oženio. Pjevač splitskog TBF-a teško je otkrio par podataka o svom privatnom životu, tek kada ga je na to uspio nagovoriti Bitorajac.

Mladen iz TBF-a otkrio:'Oženio sam se prije dva mjeseca, sin stiže u siječnju!'

"Oženio sam se prije dva mjeseca i čekam dijete. Stiže u prvom mjesecu", otkrio je Badovinac na opće oduševljenje voditelja i publike u studiju.

Pitali su ga i za spol djeteta, a on je odgovorio: "Muškić je". O identitetu supruge i detaljima svadbe nije pričao, jer je i ovo za Mladena već bilo previše informacija.

Posljednja javno poznata veza frontmena TBF-a jest ona otprije 10 godina, kada je Badovinac bio u ljubavi s lutkaricom Milenom Blažanović. Ona je, zapravo, i jedina žena koja je bila poznata kao partnerica Mladena Badovinca. Iako je bilo poznato da su jednom prekinuli, ali se ubrzo i pomirili, sve druge okolnosti njihove veze i prekida ostale su tajna.

Linker
18. travanj 2024 02:01