INSTAGRAM
Značajan dan

Prvih mjesec dana utroje: Fani Stipković objavila divne obiteljske fotografije

Ponosna mama objavila je tom prilikom fotografiju s bebom, a u objavi stoji da je Nicolás, kojeg ovaj tjedan očekuje još jedna proslava, njihovo sunce jer im obasjava svaki dan.

Ponosna mama objavila je tom prilikom fotografiju s bebom, a u objavi stoji da je Nicolás, kojeg ovaj tjedan očekuje još jedna proslava, njihovo sunce jer im obasjava svaki dan.

Poseban dan u životu sinčića Nicolása Valentina, sportska novinarka Fani Stipković obilježila je slavljeničkom objavom na svom profilu na Instagramu. Maleni je nedavno napunio mjesec dana, stoga su Fani i njezin suprug, španjolska nogometna legenda Fernando Hierro objavili fotografiju kojom su raznježili fanove, pripremivši i malu tortu.

"U četvrtak je naš anđelčić Nicolás Valentin napunio prvi mjesec. Ti si sunce koje obasjava naš svaki dan. Volimo te neopisivo", napisala je u objavi koja je mnoge rastopila. Treba dodati i to kako se hrvatska novinarka i predana mama nedavno, na Instagram storyju, pohvalila prvom obiteljskom šetnjom meksičkim gradom Guadalajarom - u kojem njezin suprug obnaša funkciju sportskog direktora istoimenog nogometnog kluba. Objavila je fotografiju kako njezin suprug gura kolica s Nicolásom.

image

Fernando Hierro u šetnji sa sinom

INSTAGRAM/FANI STIPKOVIć

Maleni se rodio 30. listopada nešto prije 7 sati, a dan nakon je Fani iz bolnice podijelila prvu obiteljsku fotografiju uz poruku prinovi: "Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećavamo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom."

U razgovoru za Gloriju krajem listopada, novinarka je pričala o majčinstvu i svojim očekivanjima i planovima.

"Mislim da ću biti brižna majka i trudit ću se sina odgajati onako kako su mene moji roditelji - da bude neovisan i svoj i da se ne osjeća privilegirano. Želim da shvati vrijednost svake stvari koju dobije i da u životu ništa nije servirano na pladnju. Htjela bih da poštuje sve ljude i da izraste u dobru, kvalitetnu i radišnu osobu".

Otkrila je da će Nicolása odgajati višejezično - ona će s njim pričati na hrvatskom, Fernando na španjolskom, a kasnije će ubaciti i engleski.

Uoči vjenčanja s Fernandom, kada je bila u visokoj trudnoći, ispričala je za Gloriju kako drugo stanje jako dobro podnosi, a pritom korisno slobodno vrijeme.

image

Fernando & Fani

JUDITH CASTRO

"Trudnoću sam provela dosta aktivno. Mnogo sam putovala, učila nove jezike i usavršavala stare, prakticirala pilates i jogu, plivala i hodala na traci... Blaženo stanje sam iskoristila na najbolji mogući način. Hvala Bogu da imam lijepu i zdravu trudnoću pa joj tako i pristupam. Da mi tijelo traži više odmora, bilo bi drugačije", zaključila je Fani Stipković čiju obitelj ovaj tjedan očekuje još jedno slavlje. Na dan sv. Nikole, 6. prosinca, maleni Nicolás Valentin proslavit će svoj prvi imendan.

Linker
06. svibanj 2024 04:43