Davor Matota / CROPIX
Dodjela nagrada HOO-a

Prvi put u javnosti nakon prekida duge veze! Ljubavni krah Mateši nije skinuo osmijeh s lica

Bojana Maglaić je u razgovoru za magazin Gloria ekskluzivno otkrila da je ljubavi s predsjednikom HOO-a došao kraj. Unatoč tome, nakon deset godina veze ostali su u prijateljskim odnosima.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatko Mateša, prekinuo je nedavno dugogodišnju vezu, no obaveze i život moraju ići dalje. Tako je Mateša danas dijelio nagrade mladim sportašima. Ekskluzivno je magazin Gloria donio priču o prekidu ljubavne veze ekonomistice Bojane Maglaić i Zlatka Mateše, a prvi dan otkako je i javno poznato da je ponovno slobodan - Mateša je proveo na svečanoj dodjeli nagrade Dražen Petrović.

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić više nisu zajedno: 'Nakon deset godina veze odlučila sam krenuti dalje'

Zagreb, 100920.
Svecana dodjela Nagrade Drazen Petrovic, koju Hrvatski olimpijski odbor (HOO) svake godine dodjeljuje sportasima mladjih dobnih kategorija na obljetnicu svoga utemeljenja (10. rujna 1991.). 
Na fotografiji: Zlatko Matesa.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX
Zlatko Mateša podijelio je mladim sportašima nagrade Dražen Petrović.

Nagrada je to koja se svake godine dodjeljuje sportašima mlađih dobnih kategorija za njihova postignuća. Dodjelu je svojim prisustvom uveličala i majka velikog Šibenčanina, Biserka Petrović.

Zagreb, 100920.
Svecana dodjela Nagrade Drazen Petrovic, koju Hrvatski olimpijski odbor (HOO) svake godine dodjeljuje sportasima mladjih dobnih kategorija na obljetnicu svoga utemeljenja (10. rujna 1991.). 
Na fotografiji: Biserka Petrovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX
Biserka Petrović, majka velikog Dražena, podržala je i ove godine HOO u dodjeli nagrada onima na kojima hrvatski sportski svijet ostaje.

Nakon deset godina veze odlučila sam krenuti dalje.

Mateša je s osmijehom odradio svoju dužnost, rado je mladim sportašima dao dodatni vjetar u leđa nagrađujući ih za njihove uspjehe. Čini se da se s prekidom dobro nosi. Iako su mnogi pretpostavljali će bi 71-godišnjak prije ili kasnije s Bojanom Maglaić ući u brak, to se nije dogodilo. Nakon deset godina odlučili su se na prekid ljubavne, no ne i prijateljske priče.

druzenje povodom 10-te obljetnice smrti Ivane Hodak / Boogie klub / Zagreb 07.02.2018. / foto. Davor Matota / Zlatko Matesa i Bojana Maglaic
Davor Matota / CROPIX
Zlatko Mateša i Bojana Maglaić u vezi su proveli deset godina, a nakon prekida ostali su u sjajnim odnosima.

Bojana je u ekskluzivnom razgovoru za magazin Gloria ispričala da između njih nije bilo teških riječi niti gorčine nakon prekida veze. Ostali su u prijateljskim odnosima, poštujući predivne godine i trenutke u kojima su uživali 10 godina.

Čitajte i:

Dugogodišnja djevojka Zlatka Mateše zablistala na špici: Svi su gledali samo u nju

Svi su bili na Sljemenu: Trudna Tamara Garbajs uživala sa suprugom, Zlatko Mateša u društvu djevojke

30 godina razlike - trend na koji nisu imuni ni domaći parovi

Linker
18. travanj 2024 11:11