Tajnoviti mladenci

Prvi put pokazala prsten: Rita Ora i Taika Waititi ljubav zapečatili ogromnim smaragdom

Pjevačica i redatelj vjenčali su se u tajnosti, iako su mnogi nagađali, tek su sada počeli otkrivati detalje.

Nakon dugo nagađanja i tajanstvenosti, Rita Ora i njen suprug Taika Waititi priznali su da su sklopili brak, a sad pomalo u javnost cure i drugi detalji - poput vjenčanog prstena. Naime, pjevačica je po prvi put u javnosti pokazala svoj prsten.

Iako je bilo mnogo nagađanja, a pri svakom pojavljivanju u javnosti fokus je bio na Ritinim prstima i analizirali su se prsteni koje je nosila, niti jedan nije bio - taj.

Pjevačica ga je pokazala u The Tonight Showu voditelju Jimmyju Fallonu, kod kojeg je promovirala svoj novi singl "You Only Love Me". U jednom trenutku voditelj joj je čestitao na vjenčanju s redateljem Waititijem.

"Čestitke, udala si se!", kazao je Fallon.

image

Vjenčani prsten Rite Ore

NBC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rita je voditelju tada otkrila da je njegova emisija veliki dio njihove veze i zbog toga mu daje ekskluzivu. "I zato što te toliko volim, zapravo nikad nikome nisam pokazala svoj prsten. Znaš, ovo je prvi put da ga pokazujem, ali zato što te volim i zato što osjećam da si na čudan način dio naše veze, jer te gledamo svake noći... Je li to malo jezivo?", kazala je Rita.

"Ne, i ja se osjećam kao da sam dio veze", našalio se Fallon.

image
NBC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tada je Rita ispružila ruku i pokazala mu prsten na prstenjaku lijeve ruke. Raskošan smaragdni kamen s dijamantima na zlatnom ringu zadivio je voditelja. "Pokazat ću i vama", obratila se Ora publici i pokazala zadivljujuć prsten prema publici i kamerama.

image

Pjevačica ga je prvi put pokazala

NBC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Oh la la to je predivno", kazao je voditelj dok ga je Rita nježno mazila prstima. "Dobro je to napravio", kazala je Rita referirajući se na supruga Taiku. Voditelj je zatim tada pitao je li redatelj sam odabrao prsten ili mu je ipak ona pomogla.

"Paa, možda sam ga malo pogurnula u pravom smjeru", kazala je Rita nakon što je "složila facu".

"Zato što, ako znaš što želiš, a ja sam osjećala kao da stvarno znam da želim biti s tom osobom i zaista sam htjela da bude pravi. Tako da sam ga možda odvela u dućan i možda sam istaknula točno koji prsten želim", nasmijala je Rita voditelja i publiku. Dalje su nastavili ćaskati o novoj pjesmi koju je kasnije izvela dok je nosila ružičastu vjenčanicu i veo.

image

Rita Ora i Taika Waititi

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 17:39