Počeo je

Prvi mu je put: Maja Šuput otkrila što njen Nenad nikad dosad nije napravio

Nenad Tatarinov je nakon dužeg opiranja, snimio prvi selfie s Majom na obiteljskom odmoru u Dubaiju i započeo novu obiteljsku tradiciju.

Na Instagram profilu Nenada Tatarinova nalaze se uspomene na prve dane s Bloomom, na Majinu trudnoću i vjenčanje, podsjetnik na obiteljsku šetnju Stradunom, bicikliranje uz more - ali nema selfija. Suprug Maje Šuput i tata preslatkog Blooma dosad se nije iskazao po tom pitanju.

Prepuštao je to Maji jer ako itko zna kako snimiti najbolji mogući selfie, onda je to ona. Pjevačica i televizijska voditeljica dosad mu je popuštala i snimala selfije za oboje do nedavnog odlaska na obiteljski odmor u Dubai.

Najprije je dokumentirala kako se Bloom zabavlja, a fotografija malog šarmera u tradicionalnoj emiratskoj nošnji, kanduri, postala je viralna. Nakon Blooma, na red za fotkanje došao je i njezin suprug. Ali ne onako kako se nadao.

"Ljubavi, dođi do mene, uzmi taj mobitel i fotkaj nas. Nije neki problem snimiti selfie", zacijelo je glasila njezina molba. I evo rezultata: Nenadov prvi selfie ugledao je svjetlo dana.

Doduše, na Majinom profilu, ali i to je početak. I to dobar jer ‘Shuputashiani‘ izgledaju tako da bi im i Kardashianke mogle pozavidjeti.

"On je moj Clooney", zaključila je Maja, zadovoljna rezultatom. Nakon uspješnog početka, svi nestrpljivo očekuju nastavak.

Linker
14. travanj 2024 14:15