dok čeka bebu

Promjena izgleda: Slavna plavuša Blake Lively promijenila boju kose

Ovih dana objavila je na Instagram Storyju intrigantan selfie - pokazala je kako izgleda kao brineta.

Premda je u poodmakloj trudnoći, Blake Lively priprema se za povratak na posao. Naravno, to će se dogoditi kad beba dođe na svijet, a ona bude spremna za nove poslove. Ovih dana objavila je na Instagram Storyju intrigantan selfie - pokazala je kako izgleda kao brineta.

Novi izgled, uz Hilary Swank najpoznatije trudnice u Hollywoodu, najava je njenog novog filma.

image

Blake Lively

INSTAGRAM

Riječ je o ekranizaciji ljubavnog romana "It Ends with Us" američke spisateljice Colleen Hoover objavljenog prije sedam godina, piše People. Knjiga o mladoj ženi zaljubljenoj u tvrdoglavog neurokirurga Rylea Kincaida s mnogo tajni, uplašenog od same pomisli na stalnu vezu i osnivanje obitelji, postala je bestseller spisateljice koja je prodala oko 20 milijuna svojih ljubića.

Autoricu je ekranizacija romana oduševila baš zbog činjenice što je ulogu glavne junakinje Lily preuzela baš Blake, koja je već promijenila izgled kako bi joj što više nalikovala. Partner će joj biti naočiti američki glumac i redatelj Justin Baldoni.

No do snimanja će Blake biti posvećena bebi koja uskoro stiže na svijet. Prinovu nestrpljivo iščekuje i glumičin suprug Ryan Reynolds te njihove kćeri Inez, James i Betty. Sve je spremno za veliki dan, a dok ne dođe, glumica vježba za ulogu.

Linker
19. travanj 2024 01:43