Mračna strana

Procurile svjedočanstva i stare snimke o Jamesu Cordenu: ‘On je potpuno fejk i pun sebe‘

Nakon incidenta s elitnim restoranom Balthazar u New Yorku, u javnost dolaze vijesti o lošem ponašanju na poslu jednog od omiljenih komičara.

Nakon što je njujorški ugostitelj otkrio kako je James Corden bio neljubazan prema njegovom osoblju, na površinu su isplivali brojna negativna iskustva koja su ljudi imali na setu komičareve emisije.

Simpatični Englez u New Yorku, izvrsnog humora koji je pred kamerama širio auru pristupačnosti i skromnosti, zapravo je u stvarnosti potpuno suprotan. Može se to zaključiti iz više stvari, recimo zaboravljene snimke iz 2017. kada je Corden otkrio da ne zna ime niti jednog kamermana u svom studiju.

image

‘The Late Late Show with James Corden‘ ugostila je brojne poznate

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

Corden je pozvao u goste svog kolegu komičara Jimmyja Kimmela, u rubriku koja se zove Spill Your Guts u kojoj je Corden odgovarao na pitanja, a ako bi dao krivi odgovor morao bi probati gadna jela i pića.

"Kako se zovu dva kamermana u ovoj prostoriji", pitao ga je u jednom trenu Kimmel.

"To je odlično pitanje", smijuljio se Corden prije nego je rekao da je "zapravo sasvim druga ekipa te večeri tamo", nakon čega je posegnuo za smoothiejem od ribe.

Dodatno su sliku o egoističnom voditelju stvorili i komentari na TripAdvisoru publike koja je dolazila u njegovu emisiju. Brojni posjetitelji (koji tamo nisu plaćena publika, nego su volonteri) otkrili su kako se voditelj obraćao publici samo kada bi kamere snimale.

image

James Corden suočio se s optužbama za vrlo neugodan karakter

ACTION PLUS SPORTS IMAGES/ALAMY/PROFIMEDIA

Drugi su otkrili da je Corden premještao neatraktivne ljude na kraj gledališta, a jedan čovjek je čuo Cordena kako govori da "ne želi gledati" pretilog muškarca koji je došao na snimanje. "U jednom trenu, prije nego su stvari krenule, zapravo sam čuo Jamesa Cordena kako ne želi gledati tog muškarca, implicirajući da ga presele na drugo sjedalo. Niti jednom nije komunicirao s publikom (volonteri!) bez da su kamere bile upaljene. Potpuno fejk i pun sebe", piše u jednom od brojnih komentara.

Linker
25. travanj 2024 14:49