MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Novi izazov

Procurile fotografije: Lady Gaga u ulozi antijunakinje koju je do sada igrala Margot Robbie

Pjevačica i glumica pridružit će se DC svijetu kao Jokerova djevojka.

Pjevačica i glumica pridružit će se DC svijetu kao Jokerova djevojka.

Crveni sako, top na rombove i make-up na očima potvrđuju vijesti da je Lady Gaga preuzela ulogu DC-jeve antijunakinje Harley Quinn. Snimanje drugog nastavka filma "Joker" sa sjajnim Joaquinom Phoenixom je u tijeku, a nakon iznimno uspješnog prvog dijela filma s ovim glumcem u ulozi zlikovca, očekivanja od drugog nastavka su visoka.

Redateljsku palicu za film "Joker: Folie à Deux" i ovoga puta drži Todd Phillips, no ovaj nastavak je zamišljen kao mjuzikl, što je podijelilo mišljenje obožavatelja DC svemira. Lady Gaga se na velika platna vraća nakon uloga u filmovima "Zvijezda je rođena", koji je bio veliki hit te za koji je zaradila nominaciju za nagradu Oscar, te nakon filma "House of Gucci", koji je pak dobio nešto slabije kritike. No Gaga je u dosadašnjoj glumačkoj karijeri pokazala talent i zaradila simpatije publike i kritike.

image

Lady Gaga na snimanju nastavka filma "Joker"

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
image


KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Ulogu Harley Quinn do sada je imala australska glumica Margot Robbie koja je unatoč loših kritika koje su zaradili filmovi dobila sjajne kritike vezane za njezinu izvedbu lika. Gaga nam donosi nešto drugačiju estetiku i novi pogled na lik Jokerove djevojke, a kako bismo je vidjeli s Phoenixom moramo pričekati do listopada 2024. godine kada "Joker: Folie à Deux" dolazi u kina.

image

Margot Robbie kao Harley Quinn

C BARIUS/DC/WARNER BROS/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 13:15