Filip Brkić, Iva i Barbara Brkić
 Vedran Peteh / Cropix
STIŽE PRINOVA

Privatna sreća zvijezde RTL-a: Nakon traumatičnog početka godine, stigle najljepše vijesti

Točno četiri godine nakon što su dobili kći Barbaru, RTL-ov voditelj i njegova supruga, košarkašica ponovno će mijenjati pelene i buditi se noću zbog najslađih briga – u njihovu obitelj stiže drugo dijete.

Adrenalin, euforija, porazi i pobjede na sportskom terenu ništa su u odnosu na ono što se sportskom komentatoru, voditelju i uredniku na RTL televiziji Filipu Brkiću (41) i njegovoj supruzi, košarkašici Ivi Ciglar Brkić (34) događa ove godine u privatnom životu. Počela je prilično traumatično jer je Iva, jedna od naših najboljih košarkašica, zbog ozlijede Ahilove tetive u siječnju završila na hitnoj operaciji.

Ozlijedila se na utakmici španjolskog kluba Zamarata za koji je potpisala početkom godine, no shvativši kako će to ipak biti kraj njezine profesionalne karijere, ubrzo je ugovor i raskinula. Višemjesečna rehabilitacija vratila ju je u Zagreb, no lošem periodu tu je bio kraj. Ubrzo su im misli preokupirale najsretnije vijesti – uskoro u obitelj stiže prinova.

Lucko, 050615.
Sportska dvorana Lucko.
Kosarka, zene, seniorke, prijateljska utakmica, reprezentacije, Hrvatska - Slovacka.
Na fotografiji:  Iva Ciglar.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX
Iva Ciglar Brkić igrala je i za hrvatsku košarkašku reprezentaciju

Veselje na proljeće

"Istina je, jako smo sretni zbog trudnoće. Iva je dobro podnosi, a naša Barbara se neizmjerno veseli što će postati starija sestra”, rekao nam je ponosno Filip Brkić. Iako još uvijek nisu doznali spol, vjeruju kako će već na sljedećem pregledu znati stiže li im dječak ili djevojčica, a jedno je sigurno – na proljeće će u njihovom domu biti veselije no ikad.

Oboje dolaze iz obitelji s troje djece pa im puna kuća neće biti nepoznanica.

Sportski novinar i košarkašica vjenčali su se 2016.godine, a zbog njezine desetogodišnje košarkaške karijere živjeli su život na dvije adrese. Naime, još tijekom trudnoće dobila je ponudu Španjolskog kluba pa se već šest mjeseci nakon porođaja s kćerkicom preselila u San Sebastian.

Zahvaljujući razumijevanju i obiteljskoj podršci uspjeli su održavati trogodišnji brak na daljini od 2000 kilometara, no neplaniranom odlukom o kraju profesionalne karijere i dolaskom drugog djeteta život ih je ponovno spojio u njihovom zagrebačkom domu.

Čitajte i:

Filip Brkić: Posljednji dani s Barbarom prije rastanka

Iva i Filip Brkić: Tek smo postali obitelj, a već se razdvajamo

Mamini navijači: Filip Brkić i kćerkica Barbara najslađi su na tribinama

Ne može bez njih: Filip Brkić često posjećuje suprugu i kćerkicu

Linker
16. travanj 2024 12:34