VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
Dug oporavak

Pripremao se na najgore: Jeremy Renner pisao oproštajne poruke za obitelj dok je bio u bolnici

Glumac je stradao na novogodišnje jutro, kada je zbog nesretnih okolnosti pao pod vlastitu ralicu, njegov oporavak prati cijeli svijet.

Glumac je stradao na novogodišnje jutro, kada je zbog nesretnih okolnosti pao pod vlastitu ralicu, njegov oporavak prati cijeli svijet.

Da je nakon njegove teške ozljede oporavak bio dug, mukotrpan i neizvjestan su svi znali, no tek sada Jeremy Renner otkriva detalje tog procesa, koji još uvijek traje. Nakon što je 1. siječnja pao pod vlastitu ralicu kako bi spasio nećaka, glumac je hitno prevezen u bolnicu gdje se cijeli tim stručnjaka borio za njegov život. Brojne operacije i neizvjesnost pa čak i njegova sumnja u pozitivan ishod nisu dolazili do javnosti. Sada je Renner otkrio da je napisao svoje "posljednje riječi" dok je bio u kritičnom stanju. To je namijenio svojoj obitelji.

Jeremy kaže da je na svom mobitelu ispisivao poruke koje su trebale poslužiti kao posljednje riječi njegovoj obitelji. "Ukucavam bilješke u mobitel - posljednje riječi mojoj obitelji", rekao je glumac u intervjuu s Diane Sawyer. Isječak je to iz duljeg razgovora koji su poznata američka novinarka i glumac vodili, a bit će emitiran u cijelosti tek kasnije.

Renner je također priznao da je uvjeren kako bi preminuo tog dana, da njegov nećak nije bio tamo. "Da sam bio tamo sam, to bi bio stravičan način za umrijeti", govori Renner u isječku koji se emitirao u sklopu emisije "Dobro jutro, Amerika".

"I sigurno je da bih. Sigurno. Ali nisam bio sam - bio sam sa svojim nećakom. Slatki Alex. I ostatak konjanice je došao", prisjetio se tog kobnog početka 2023. na njegovom imanju u Renou, kojeg je zatrpao snijeg. U isječku se može čuti i nikad do sad pušten u javnost poziv službi hitne situacije 911, u kojem pozivatelj moli za zračni transport jer je 52-godišnji Renner bio u očito "teškom stanju". "Netko je ispred moje kuće na tlu i pregazila ga je ralica, zdrobljen je. Pošaljite hitnu, liječnike... Slušajte me. Trebam, možda biste trebali poslati helikopter odmah. U teškom je stanju", izgovara pozivatelj.

image

Jeremy Renner kazao je da je u bolnici pisao oproštajne poruke za obitelj

INSTAGRAM/JEREMYRENNER

Glumac je kazao kako bi opet pristao na to da ga pregazi ralica, da spasi život svog nećaka. "Izabrao sam preživjeti, neće me ubiti, nema šanse. Izgubio sam dosta mesa i kosti tijekom ovog iskustva, ali ponovno su me obnovili i napunili ljubav i titanij", kazao je Renner. Cijeli intervju bit će emitiran u četvrtak 6. travnja.

Linker
27. travanj 2024 10:59