casey affleck

Prijatelji otkrili zašto brat Bena Afllecka nije došao na njegovo vjenčanje

Casey Affleck uhvaćen je u Los Angelesu u subotu ujutro, tisućama kilometara dalje od Georgije gdje se njegov brat ženio.

Dok je cijeli svijet pratio drugo vjenčanje Bena Afflecka i Jennifer Lopez, njegov brat Casey nije baš bio zainteresiran za njega.

Ben i Jen u tajnosti su se vjenčali prošlog mjeseca, a ovog su vikenda odlučili proslaviti s obitelji i prijateljima, no očito nisu sve njima bliske osobe došle.

Casey Affleck uhvaćen je u Los Angelesu u subotu ujutro, tisućama kilometara dalje od Georgije gdje se njegov brat ženio. Strani mediji pišu da Casey na vjenčanje nije otišao zbog "roditeljskih obveza" koje je imao u Los Angelesu.

image

Casey Affleck uhvaćen je na kavi netom prije bratova vjenčanja

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Nažalost, ostao je u Los Angelesu zbog obiteljskih, roditeljskih obveza", rekao je njemu blizak izvor za magazin People.

Dodatni detalji nisu otkriveni pa nije poznato kakve je točno obveze imao. Inače, Casey ima dvojicu sinova s bivšom suprugom Summer Phoenix.

Affleckova majka Chris bila je na vjenčanju, no ne zna se je li došao i njegov otac Timothy.

Na vjenčanju očekivano nije bila Benova bivša supruga Jennifer Garner. Ona je u vrijeme svadbenog slavlja razgledavala snižene artikle u dućanu Sam‘s Club u Zapadnoj Virginiji.

Oni koji su se zatekli u dućanu u isto vrijeme kad i Garner ispričali su da je provjeravala ponudu na policama u društvu dvojice muškaraca, koji su izgledali poput njenog oca i dečka, biznismena Johna Millera.

Linker
15. travanj 2024 12:26