podrška

Pribrana Iris Livaja poslala ohrabrujuću poruku suprugu Marku i Vatrenima

Lijepa manekenka nije podlegla tuzi zbog poraza naša reprezentacije u polufinalu već je naše dečke pokušala ohrabriti i dati im do znanja da su i ovako napravili veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu koji u subotu, u borbi za brončanu medalju, može postati još veći.

Da je lopta okrugla i sreća varljiva to smo saznali jučer kada je naša reprezentacija izgubila od Argentine i oprostila se od ulaska u finale Svjetskog prvenstva. No da to ipak nije kraj svijeta zna i lijepa manekenka Iris Rajčić.

"Ništa još nije izgubljeno... kako god bilo u subotu, za nas ste zlatni... Mi smo ponosni. Obraz vam je čist! I suze i one pročišćavaju... Idemo, glavu gore", napisala je supruga Marka Livaje na svom Instagramu Storyju kako bi ohrabrila svog Marka, ali i naše druge reprezentativce.

Tekst je pratio fotografiju na kojoj njezin suprug tješi uplakanog Joška Gvardiola.

Ona je jedna od rijetkih supruga naših reprezentativaca koja nije bila na stadionu u Dohi i utakmicu je pratila kod kuće, a uoči meča između Hrvatske i Argentine objavila je na Instagramu fotografiju njihovog sinčića Lorenza koji nosi tatin broj 14 na dresu. Par još ima šestogodišnju kćer Elizabet, koja je bez sumnje tatina velika navijačica.

No iako je cijela Hrvatska žarko željela pobjedu naših reprezentativaca i ulazak u finale Svjetskog prvenstva, kako kaže lijepa Iris, naši dečki trebaju biti ponosni na ulazak među četiri najbolje reprezentacije svijeta, a smiješi im se i brončana medalja.

Linker
22. travanj 2024 19:44