Tužni blagdani

Prerani odlazak: Preminuo je Patrik Cvetko, dečko kojeg su zvali modnom senzacijom

Osim što je bio iznimno uspješan model, Patrik je bio i profesionalni fotograf i DJ. Od njega se opraštaju kolegice iz svijeta mode.

Tužan Božić i za domaću modnu scenu, naime kako se saznalo, na sam blagdan preminuo je mladi muški model Patrik Cvetko. Ovaj 28-godišnji maneken preminuo je, a od njega se na Instagramu oprostila kolegica Elena Dizdar. Na svojim Instagram storijima objavila je zajedničku fotografiju uz riječi: "Počivaj u miru dragi prijatelju. Nastavi se smijati sunce", poručila je Elena.

image

Elena Dizdar oprostila se od Patrika

INSTAGRAM

Od Patrika se oprostila i kolegica Suzana Horvat. "On = ljubav, dobrota, primjer drugima, inspiracija, duša puna života, osmijeh i moj najdraži kolega (moje ‘dite‘)", napisala je potresena Suzana uz želju da počiva u miru.

image

Suzana Horvat i Patrik Cvetko

INSTAGRAM
image

Suzana Horvat i Patrik Cvetko

INSTAGRAM

Za Patrika se pisalo da je najtraženiji hrvatski muški model. O mladom zagrebačkom manekenu govorilo se kao o senzaciji u modnom svijetu, za kojeg se otimaju neki od najvećih svjetskih dizajnera.

Godinama je stoga živio na relaciji Los Angeles, New York, Zagreb. Snimio je kampanje za mnoge poznate brendove, a družio se sa zvijezdama kao što su Rita Ora, Olivia Wilde i Michael B. Jordan. Osim što je bio svjetski priznati model, Patrik je bio i strastveni DJ, a radio je i kao profesionalni fotograf.

Prije dvije godine, u prosincu 2020. Patrik se pojavio u spotu Franke Batelić "Plan B", u kojem su odglumili ljubavni par te dočarali njenu pjesmu u sanjivom tramvaju.

Linker
20. travanj 2024 07:22