potpuno neočekivano

Prekinuli Kim Kardashian i Pete Davidson nakon devet mjeseci veze, poznato što im je presudilo

Ljubav reality zvijezda i američkog komičara nije mogla izdržati sve izazove, a prekid je navodno inicirao on.

Kad holivudske zvijezde okončaju romansu, za prekid često okrive svoje pretrpane rasporede. Istom taktikom poslužili su se Kim Kardashian i Pete Davidson: poslije devet mjeseci veze, ponovno su soleri, piše People.

"Raskinuli su ovaj tjedan prijateljski zbog udaljenosti i rasporeda. Oboje stalno putuju, postalo im je teško održavati vezu", rekao je izvor blizak paru koji još uvijek nije službeno potvrdio da više nisu zajedno.

Spojilo ih je njezino gostovanje u showu "Saturday Night Live" u listopadu 2021. Poljubili su se pred kamerama prema scenariju skeča (on je glumio Aladina, a ona princezu Jasmina), no i to je bilo dovoljno da se 13 godina starija Instagram zvijezda upusti u vezu s popularnim komičarem.

image
ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

"Kad smo se poljubili, pomislila sam: "Hmm!" Bio je to scenski poljubac, ali ipak je bilo kemije. Da se razumijemo, nije bio super-ludi osjećaj, ali nekoliko iskri ipak se pojavilo. Sjetila sam se da nisam poljubila drugog muškarca 10 godina", rekla je Kim u travnju ove godine, u podcastu Amande Hirsch "Not Skinny But Not Fat".

Na početku veze morali su putovati na suprotni kraj Amerike kako bi se vidjeli jer ona živi u Los Angelesu, a on je bio zbog posla bio vezan za New York.

Njezin ljubomorni bivši suprug Kanye West obrušio se na komičara preko društvenih medija, no prebrodili su i to iskušenje. Prekid je uslijedio kad je Pete Davidson otišao iz showa kojim se proslavio i započeo nove projekte: navodno ga je on inicirao. Zbog svađe s Kim ili druge žene, doznat će se uskoro.

Linker
19. travanj 2024 03:29