Cropix
Nisu odustali

Prekidi pa pomirenja: Ovi su domaći parovi ljubavi dali drugu šansu i nisu zažalili

Ako se baš i ne veselite Valentinovu jer ste nedavno prekinuli vezu, možda sve i nije tako crno. Na domaćoj sceni ima mnogo parova koji su se i nakon povećeg broja godina nakon prekida ponovno spojili pa možda ima šanse i za vas.

Svaki prekid je težak, pogotovo nakon što ste s tom osobom proveli dugo vremena, a onaj tko kaže da nije, laže. Bilo da ste "običan" čovjek ili osoba pod povećalom javnosti, treba vam određeno vrijeme za tugovanje i kako biste "došli sebi" nakon šoka. No, nisu svi prekidi nužno loši i ne znače automatski - kraj.

Nakon što se raziđu, mnogi parovi razmisle o tome što zapravo žele te ljubavi daju drugu ili čak treću šansu. U ljubavnom preispitivanju našli su se i Tatjana Jurić i Ivan Zubak koji su se pomirili nakon prekida 2018. koji voditeljica nikada nije potvrdila. Podsjetimo, Tatjana i Ivan vezu su počeli 2016., kada su se često zaljubljeno šetali Zagrebom, no ljubav je pukla nakon dvije godine, da bi se strast ponovno rasplamsala ove godine.

Tatjana je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju povodom njezina 38 rođendana i razveselila mnoge svoje fanove i prijatelje. Kao i očekivano, nije htjela komentirati svoju novu-staru vezu, već je samo rekla da "misli kako je fotka rekla sve". Ona nije jedina koja se vratila staroj ljubavi, jer na domaćoj sceni prekida i pomirenja ne nedostaje. Pronašli smo još nekoliko primjera koji će vam vratiti vjeru u ljubav.

Rajko i Snježana Dujmić

11.02.2011., Zagreb, Saloon, 41 rodjendan kluba. Snjezana i Rajko Dujmic.
Photo: Livio Andrijic
Livio Andrijić / Hanza Media
2011.godine u Saloonu

Glazbenik se sa suprugom vjenčao 1990. godine, ali nakon dugih 19 godina braka, Snježana je 2009. zatražila razvod. Iako je potvrdila da se rastaju, Rajko je bio potpuno shrvan i uporno je demantirao razvod. Nakon natezanja preko medija, njegovog nagovaranja da mu se vrati, Snježana je popustila i odlučila mu dati još jednu priliku.

Ipak, njihov brak čak ni nakon pomirenja nije bio blistav, već obilježen svađama i prijetnjama. Sredinom 2019. Rajko je završio u Remetincu nakon što ga je supruga Snježana prijavila jer ju je udario te joj prijetio. On je tada tvrdio da se ničega ne sjeća te da je bio jako pijan. Nakon izlaska iz zatvora par se konačno smirio i dane provodio u kući u Gorskom Kotaru.

Supruga Rajka Dujmića tvrdi da Sanja, Marinko i Zec krše privremenu odredbu suda: 'Rajko će tražiti naknadu za sve nastupe do sada kao četvrti član!'

Darijo Srna i Mirela Forić Srna

Zagreb, 211214.
KD LIsinski.
Koncert Zeljka Joksimovica u dvorani Vatroslav Lisinski. Zeljko Joksimovic predstavlja glazbeni projekt Balkan Bazaar na kojem suradjuje s pjevacicom Jelenom Tomasovic i clanovima Ad Hoc Orkestra.
Na fotografiji: Dario Srna.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
CROPIX
Darijo Srna i Mirela Forić Srna

Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna i ekonomistica Mirela Forić upoznali su se još 2005. godine i to u narodnjačkom klubu Ludnica. No, njihova veza nije bila dugog vijeka i to zbog njegove greške kada se zabavljao u narodnjačkom klubu, umjesto trenirao na pripremama. Nastao je pravi skandal pa ga je Mirela ostavila.

Nakon godinu dana pauze, bivši par se opet spojio i od tada su nerazdvojni.

Vjenčali su se 2010. godine, a dva mjeseca nakon dobili su prvu kćer Kasju. Krajem 2015. rodio im se sin Karlo, a sredinom prošle godine, Darijo je prekinuo nogometnu karijeru. Tim mu je povodom supruga na Instagramu poručila koliko je ponosna na njega: "Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme".

Milica Mihajlović i Ivan Todorić

Zagreb, 081216.
Hotel Wetin.
Zavrsetak donatorske akcije Zaklada Vukovarsko novo sutra tvrtke ENNA. Donatorskom akcijom prikupljala su se sredstava za mobilni rendgen uredjaj za djecji odjel klinike Dr. Fran Mihaljevic.
Na fotografiji: Milica Mihajlovic i Ivan Todoric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Milica Mihajlović i Ivan Todorić

Sin vlasnika nekadašnjeg Agrokora i srpska manekenka zajedno su već 11 godina, ako, naravno, ne brojimo prekid od nekoliko mjeseci. Naime, par se upoznao 2009. u New Yorku gdje je Milica nosila revije, a na kratku pauzu odlučili su se nakon pet godina veze. Ipak, "ljubav na prvi pogled", kako su oboje nazvali, bila je dovoljno snažna pa su obnovili vezu kao da se ništa nije dogodilo.

Njihov odnos preživio je čak i raspad Agrokora, što ne možemo reći za brakove Martine Novosel i Ante Todorića te Ive Todorić i Hrvoja Balenta. Prije Milice, Ivan je bio na glasu kao muškarac kojeg je teško zadržati, iako je sedam godina bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević. Ipak, Milica ga je uspjela "smiriti", a par je krajem 2017. dobio sina Vida.

Andreja i Ognjen Vukojević

Zagreb, 031118. 
Mimara.
Humanitarni dogadjaj Kreirano srcem.
 Na reviji su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice koje potpisuje modni dvojac ELFS, a nosili su ih dvadeset i dvije dame iz razlicitih podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Ognjen Vukojevic sa suprugom.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / Hanza Media
Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor proveli su u braku manje od četiri godine.

U vezi bivše Miss Hrvatske Andreje Vukojević i nogometaša Ognjena Vukojevića odvijala se drama kao iz filmova. Upoznali su se 2008. godine te su dvije godine kasnije planirali veliko vjenčanje, no umjesto slavlja, uslijedio je prekid koji je sve iznenadio. O razlozima nikada nisu htjeli govoriti, ali su čak i tijekom prekida ostali u kontaktu.

Nakon dugih šest godina, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo i konačno su se vjenčali 2016. godine. Krajem iste godine na svijet je došao njihov sin Luka.

Anica i Robert Kovač

promo

Još jedan par koji je uspio pomiriti razlike su Anica (djevojački Martinović) i Robert Kovač. Upoznali su se dok je ona imala 18, a on 20 godina, bili su premladi za ozbiljniji odnos pa je njihova veza isprva trajala svega nekoliko mjeseci. Nakon Aničinog velikog uspjeha 1995. na izboru za Miss svijeta, na kojem je ponijela titulu prve pratilje, Robert se ponovno zainteresirao za svoju bivšu.

Iako su tada oboje bili u drugim odnosima, Robert u braku s Njemicom, a Anica s Tuđmanovim tjelohraniteljem Ivanom Lovrićem, ponovno su se spojili. Vjenčali su se 2001. godine te u braku dobili troje djece - 2003. kćer Leticiju, 2007. sina Marka te 2008. još jednu kćer, Viktoriju.

Linker
24. travanj 2024 16:31