Sretno dalje!

Poznato lice s malih ekrana oprašta se od RTL-a nakon pet godina

Voditeljica je na RTL stigla 2018. godine, a u posljednjih pet godina gledali smo je u nekoliko voditeljskih i novinarskih uloga.

Voditeljica Jelena Pajić, prepoznatljivo lice televizije RTL odlazi s mjesta voditeljice i reporterke već početkom svibnja. Informaciju je objavila televizijska kuća, a još uvijek nije poznato prelazi li Jelena na neku od konkurentskih televizija te u kojem smjeru nastavlja svoju karijeru. Lijepim riječima RTL je voditelji poželio sve najbolje u nastavku karijere.

"Reporterka, urednica i voditeljica Jelena Pajić početkom svibnja prestaje biti dio tima RTL-a. Jelena je karijeru na našoj televiziji započela je 2018. godine, nakon dolaska s HRT-a, gdje je provela 13 godina. Nakon dolaska na RTL, Jelena je vodila središnju informativnu emisiju ‘RTL Danas‘, pokretačica je ‘Projekta Zeleno‘ na našoj televiziji, izvještavala s kulturnih događanja, a pred kraj svake godine donosila bi presjek najzanimljivijih, najveselijih i najneobičnijih priča koje su obilježile tu godinu i gledateljima tako pokazivala da svaka godina ima svoju - dobru stranu.", napisali su s RTL-a i Jeleni poželjeli sve najbolje u daljnjoj karijeri.

image
NEJA MARKIČEVIĆ CROPIX

"Ovo je za meni novi početak. Nova medijska kuća, nova sredina, drugačiji način rada, novi ljudi. Izazov je preda mnom i nadam se da ću ispuniti i svoja i tuđa očekivanja", kazala je Zagrepčanka 2018. godine, uoči prelaska na RTL.

Linker
21. travanj 2024 00:33