ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
novi život

Poznati glazbenik objavio da se povlači iz glazbe i najavio veliki zaokret u karijeri

Kanadski pjevač Michael Buble, vjerojatno je najpoznatiji po božićnom hitu "It‘s beginning to Look A Lot Like Christmas", a sada je odlučio kako mu je dosta nastupa i da je vrijeme za novi posao.

Kanadski pjevač Michael Buble, vjerojatno je najpoznatiji po božićnom hitu "It‘s beginning to Look A Lot Like Christmas", a sada je odlučio kako mu je dosta nastupa i da je vrijeme za novi posao.

Michael Buble je gostujući u podcastu "Diary of a CEO" najavio da će se nakon 27 godina uspješne karijere prestati baviti glazbom. Četrdesetosmogodišnjak je šokirao mnoge i dodao kako bi se odsad htio baviti filmovima i serijama. "Smatram da se sada nalazim u periodu svog života gdje želim raditi nešto drugo. Uvijek ću gajiti ljubav prema glazbi, ali trebam vremena kako bih radio i neke druge stvari", iskreno je rekao pjevač koji je najpoznatiji po božićnom hitu "It‘s beginning to Look A Lot Like Christmas".

Također je dodao da ne bi htio da ga javnost pamti po "sređenom Michaelu", koji je uvijek u odijelima, već da ga upoznaju kao "ležernog Mikea"- koji ima smisla za humor. "Svake noći kada odjenem odijelo i popnem se na pozornicu, postanem osoba koja sam uvijek htio biti. On je cool i uvijek kaže stvari koje su ispravne, ali ja isto mogu biti nestašan. Upoznat ćete ga uskoro, to je sigurno. Dvadeset godina se bavim istim poslom, postalo je monotono", objasnio je kanadski glazbenik.

U istom podcastu pjevač se dotaknuo i bolesti sina Noaha kojeg ima sa suprugom, glumicom Louisianom Lopilato. Naime, 2016. godine tada trogodišnjem Noi dijagnosticiran je rak jetre. "Bolest mog sina skroz me šokirala, shvatio sam da mi je obitelj sada prioritet te da moram zanemariti svoj ego i karijeru", istaknuo je Michael u podcastu "Diary of a CEO" koji je tada otkazao sve koncerte i planove kako bi bio uz Noaha u teškim trenutcima kemoterapije i zračenja. Srećom, desetogodišnjaku je karcinom od 2017. godine u mirovanju, a ponosan otac se na društvenim mrežama pohvalio kako dječak uči svirati klavir i da je krenuo njegovim stopama.

Osim Noaha, kanadski pjevač sa suprugom ima još troje djece: sedmogodišnjeg Eliasa, petogodišnju Vidu i jednogodišnju Cielo. Argentinsku 36-godišnju glumicu Buble je upoznao na after partyju nakon svog koncerta u Buenos Airesu 2008. godine, a kako kažu prijatelji para, to je bila ljubav na prvi pogled. Par se zaručio 2010., vjenčali su se godinu nakon, a imali su dvije svadbe - u Argentini i Kanadi.

image

Sa suprugom je u braku od 2011. godine, a zajedno imaju četvero djece

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 05:18