novi look

Poznata glumica ponovno promijenila imidž, prepoznajete li je?

Donedavno je bila zaluđena s ružičastom bojom, a sada glumica ima novi imidž koji bi odobrila i jedna poznata dama u crvenom.

Otkako je u vezi s pjevačem Machine Gun Kellyjem, glumica Megan Fox sve češće nosi odvažne modne kombinacije. Je li to dečkov utjecaj ili je otkrila svoju drugu stranu, nije poznato, ali Fox ne preže od pokazivanja kože i često mijenja boju kose. Tako ju je prije par mjeseci ulovila pomama za trendom Barbiecorom pa je stalno nosila ružičasto, a obojila je i kosu u tu boju.

No, na jučerašnjem crvenom tepihu tijekom Time100 Next Gala eventa u New Yorku pojavila se u potpuno novom izdanju koje je mnoge odmah podsjetilo na jedan lik iz crtića.

image
BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Megan je isfurala usku haljinu s visokim prorezom boje bakra, a kosu je obojila u vatrenu crvenu nijansu. Zlatne sandale i torbica s metalnim detaljima "podigli" su look koji bi odobrila i Jessica Rabbit. Da, Megan je ovim outfitom podsjećala upravo na jedan od najpoznatijih seks simbola u animiranim filmovima - ljudska toon žena zeca Rogera Rabbita.

Da look bude potpun, Megan je čak nosila i sličan make-up kao Jessica Rabbit - naglašene oči, doduše bez ljubičastog sjenila, te tamnocrvene usne.

Machine Gun Kelly i ovoga puta je ostao vjeran sebi u ekscentričnom modnom izričaju. Ovoga puta nosio je prozirni underbust korzet te hlače i bolero od lateksa. I on je promijenio boju kose - prije je bio usklađen s Megan s ružičastom pa se ponovo vratio prepoznatljivoj blond nijansi.

image

Machine Gun Kelly i Megan

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par se cijelo vrijeme držao za ruke, što i inače rade, jer vole iskazivati među sobnu naklonost u javnosti. Iako izvana izgleda kao da ga nije briga za ništa i fura svoju furku, reper je zapravo emocionalno osjetljiv i sklon mračnim stanjima. U dokumentarcu "Life in Pink" otkrio je da je potonuo u depresiju kada mu je prije dvije godine preminuo otac.

"Bio sam pukao. Nisam htio napustiti sobu. Sve oko mene postajalo je jako, jako mračno", rekao je Kelly koji je dugo vremena spavao sa sačmaricom ispod kreveta jer se bojao da će ga netko doći ubiti. Za tu naviku zna i Megan koju je jednom prilikom i prestrašio.

"Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan koja je bila na setu u Bugarskoj i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram i osjećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez riječi", ispričao je reper koji je nakon te epizode, srećom, potražio stručnu pomoć.

Linker
19. travanj 2024 13:48