SRETAN ZAVRŠETAK

Pozitivan kraj potrage: Nestala pjevačica grupe E.T. javila se prijateljici

Katarina Rautek Omazić udaljila se iz zagrebačke bolnice Sveti Duh, a nestanak je prijavljen policiji pa je pokrenuta potraga koja je sretno završena jer se pjevačica javila prijateljici.

Nakon vijesti da se traga za pjevačicom Katarinom Rautek Omazić, njena prijateljica Hana Tabaković na Facebooku je otkrila kako je pjevačica živa i zdrava, pa je nastavno na razvoj situacije i bivša pjevačica grupe E.T. izbrisana s policijske stranice nestalih.

Voditeljica Hana Tabaković na Facebooku je napisala ‘‘Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobitel‘‘.

Katarina Rautek Omazić, nekadašnja pjevačica grupe E.T., nestala je u srijedu navečer iz zagrebačke bolnice Sveti Duh. Nestanak je prijavljen policiji koja je objavila uobičajeni poziv da joj se jave svi koji imaju informacije o nestaloj osobi.

Katarinin menadžer, Renis Gržinić izjavio je kako je šokiran njenim nestankom, a za sve je saznao iz medija. "U šoku sam. Čuli smo se prije neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo uspjeli stupiti u kontakt", rekao je Gržinić za Večernji list. Dodao je kako im je Katarina još prije nekoliko mjeseci rekla da ima zdravstvenih problema te da zbog njih mora odustati od zakazane turneje „Flashback” na koju E.T. treba ići s grupama Colonijom i Karmom. „I sama nam je tada predložila da pronađemo novu pjevačicu koja će je zamijeniti”, rekao je menadžer. Za turneju su, odmah nakon što su saznali za Katarinine zdravstvene probleme, angažirali pjevačicu Meri Andraković, novom članicom E.T.-ja.

image

Katarina je pjevala u E.T.-ju od 2005. do 2016. godine

BERISLAVA PICEK/CROPIX

Pjevačica se E.T.-ju, koji su na vrhuncu slave bili u devedesetima, pridružila 2005. godine te je s grupom otpjevala hitove kao što su „Prazan stan”, „Nemoj mi raditi to” i druge. Bend je napustila 2016. godine. Život joj je bio opterećen obiteljskim problemima - bivšeg partnera s kojim ima kćer svojevremeno je tužila zbog obiteljskog nasilja i dobila presudu nakon postupka koji je trajao pune četiri godine. Kasnije se skrasila s Josipom Omazićem za kojeg se udala 2017. godine i isprva je u braku sve dobro teklo. No, u obitelji je došlo do teških problema, kako je objavio Imperijal, pa su maloljetni sinovi sudskom presudom iz 2021. povjereni na skrb ocu, dok je Katarina upućena na obavezno liječenje od ovisnosti.

Linker
09. travanj 2024 21:15