SWNS/SWNS/PROFIMEDIA
GOLI KUHAR

Povratak nakon kraha: Jamie Oliver otvara novi restoran u Londonu

Nakon što je 2019. morao zatvoriti svoj lanac restorana, popularni chef odvažio se ponovno krenuti u restoranski posao u Londonu.

Nakon što je 2019. morao zatvoriti svoj lanac restorana, popularni chef odvažio se ponovno krenuti u restoranski posao u Londonu.

Slavni chef Jamie Oliver najavio je skoro otvorenje novog restoran u Covent Gardenu. Vijesti o poslovnom pothvatu dolaze četiri godine nakon što je lanac njegovih restorana zatvoren zbog financijskih problema.

Britanski chef na svojem je Instagramu otkrio kako je presretan što napokon može podijeliti vijesti da će u studenome ove godine otvoriti restoran i time se vratiti britanskoj restorantskoj industriji koju toliko voli. Restoran Jamie Oliver Catherine Street svojim će gostima nuditi meni koji će reflektirati ljubav Jamieja Olivera prema bogatoj i raznolikoj britanskoj kuhinji, a surađivat će s malim proizvođačima.

"Želim da Catherine Street bude mjesto na kojem će se svi osjećati dobrodošlo, sretno mjesto za uživanje u hrani s odličnom uslugom i ukusnom hranom", poručio je Jamie Oliver i dodao kako ne može riječima opisati koliko je uzbuđen. Britanski chef, koji se proslavio televizijskom emisijom "Goli kuhar" te brojnim kuharicama, 2019. je morao zatvoriti svoj lanac restorana Jamies Italian i to nakon gotovo desetljeća poslovanja. Poslovni kolaps bio je, čini se, nužan da se ponovno zbroji. "U tom financijskom krahu, testiran sam do krajnjih granica, a shvatio sam da kad ti je teško najvažnije da u životu imaš prijatelje, obitelj i zdravlje. Bili smo odličan tim tih osam godina, borili smo se lavovski kroz četiri, rezultat je na kraju ovakav. Nije da sam ga želio, ali moram ići dalje", rekao je Jamie tada za People.

Linker
26. travanj 2024 06:50