PROFIMEDIA
Fanovi oduševljeni

Povratak Destiny‘s Childa? Michelle Williams progovorila o ponovnom okupljanju slavne trojke

Legendarna grupa Destiny‘s Child raspad je najavila 2005. godine tijekom nastupa u Barceloni, ali Michelle Williams vjeruje da nije isključena mogućnost da će se ponovno okupiti.

Legendarna grupa Destiny‘s Child raspad je najavila 2005. godine tijekom nastupa u Barceloni, ali Michelle Williams vjeruje da nije isključena mogućnost da će se ponovno okupiti.

Michelle Williams progovorila je o mogućnosti ponovnog okupljanja legendarne grupe Destiny‘s Child tijekom nedavnog pojavljivanja u emisiji The TERRELL Show. Govoreći o posljednjem zajedničkom albumu poznate trojke, 43-godišnja pjevačica rekla je da nije htjela da album "Destiny Fulfilled" bude njihov posljednji. "Nisam željela da bude posljednje, ali tako je kako je. Da je bilo po meni, još uvijek bismo bile skupa", rekla je Michelle.

Prema pjevačici, grupa u kojoj je bila s Kelly Rowland i Beyoncé nakon što su LeToya Luckett-Walker i LaTavia Roberson napustile grupu početkom 2000-ih, članice grupe su razgovarale o solo projektima između izdanja grupnih albuma. Međutim, nikada nije donesena konačna odluka da će "Destiny Fulfilled" biti njihov posljednji album. "Ne znam zašto je to bio posljednji album. Obećavam vam da ne znam. Prilično sam uvjerena da bismo trebale i želimo napraviti novi album jer znam da su ta vrata još uvijek otvorena", rekla je.

image
PROFIMEDIA

Podsjetimo, grupa je najavila svoj krah 2005. godine tijekom nastupa u Barceloni. Iako se trio ponovno okupio za događaje kao što je Kellyjin 35. rođendan 2020., zadnji put su članice Destiny‘s Childa zajedno izašle na pozornicu 2018. u sklopu Beyoncéinog nastupa na Coachelli. Također su se ponovno okupile 2015. na dodjeli nagrada Stellar Gospel Music Awards u Las Vegasu.

Beyoncéin otac, Mathew Knowles, također je spreman ponovno okupiti grupu i izbaciti nove pjesme. "To je odluka koju dame moraju donijeti. I ja bih svakako, sigurno podržao tu odluku budući da još uvijek upravljam Destiny‘s Childom", rekao je za Entertainment Tonight u ožujku.

Linker
27. travanj 2024 09:47