franka batelić

Posveta bebi: ‘Zadnji tjedni s tvojim srcem točno ispod moga‘

Pjevačica koja se ovo ljeto posvetila obitelji i putovanjima, uživa u zadnjim danima trudnoće koja ju nije sputala da se bavi sportom i snimi novi pjesmu i video koji će uskoro izaći u javnost.

Pjevačica Franka Batelić još sitno broji do rođenja svog drugog djeteta, a izgleda kao da je upravo sišla s modne piste. Potpuno sređena, u uskoj plavoj haljini objavila je selfie na Instagramu uz koji je napisala: "2 u 1 selfie. Zadnji tjedni s tvojim srcem točno ispod moga."

I svima je dala do znanja da uistinu uživa u svojoj drugoj trudnoći. Iako se malo primirila s objavama na društvenim mrežama, to ne znači da nije bila posljednjih mjeseci vrlo aktivna. Dio ljeta provela je s obitelji u Turskoj, dio na jadranskim otocima i u rodnoj Istri, a početkom rujna objavila je fotografiju na kojoj u sportskoj opremi uživa u šetnji sa svojim osmogodišnjim ljubimcem Oskarom i poziva rekreativce da više uživaju u prirodi i našim šumama. Ni poslovne aktivnosti nije smanjila pa je nedavno snimila novu pjesmu i spot, koju će kako je najavila, njeni fanovi uskoro moći ćuti i vidjeti.

A sada može mirno uživati u posljednjim tjednima trudnoće i pripremati se za dolazak novog člana obitelji. Sa suprugom Vedranom Ćorlukom u srpnju je proslavila deset godina veze i četiri godine braka, a nedavno je osmi rođendan proslavio i njihov Oskar, prva ‘‘beba‘‘ u obitelji.

Brižna mama dvoipolgodišnjeg Viktora početkom ljeta otkrila je da se i on veseli prinovi.

"Viktor je radostan, jedva čeka bebu, ali mislim da nije svjestan što to znači. Svi smo sretni i uzbuđeni", rekla je.

Linker
20. travanj 2024 06:24