NEVIĐEN LUKSUZ

Postoje samo tri komada: Kylie za rođendan dobila torbu vrijednu 730.000 kuna

Američka reality zvijezda proslavila je rođendan u luksuznom okruženju, a najveće iznenađenje pripremila joj je njezina majka.

Možete li zamisliti kako izgleda rođendanska proslava Kylie Jenner? Ogroman luksuz, hrpa skupocjenih darova, vatrometa i sasvim logično - elitno okruženje. Reality zvijezda kući je ponijela pregršt darova koje je dobila za svoj 25. rođendan.

Nekoliko sati nakon što je proslavila svoj veliki dan na brodu s obitelji i prijateljima, influencerica je objavila video na TikTok-u na kojem se vidi rođendanska proslava, ali i poklon mame Kris Jenner.

U videu, Kylie otvara popularnu narančastu Hermès kutiju pred svima prisutnima. Dok je vadila novu torbicu nije mogla skinuti osmijeh s lica: "Prekrasna je! Nikada prije nisam vidila sličnu!"

Na pitanje prijatelja koliko je takvih torbica napravljeno, Kylie je odgovorila: "Napravili su tri takve". Strani mediji javljaju da je cijena torbe 100.000 dolara, odnosno 730.000 kuna.

Povodom rođendanskog slavlja, prijatelji su je iznenadili ogromnom duginom tortom sa Skittlesima i drugim slatkišima unutra. Na kraju večeri, zajedno s društvom okupila se ispred bazena gdje su promatrali nevjerojatan vatromet.

"Najbolji rođendan", poručila je ispod TikTok objave, na kojoj se vidi vatromet dok nazdravlja s prijateljicama.

Na zabavi je bila i njena starija sestra Kim Kardashian, koja je, iako rijetko pije alkohol, tražila čašicu. Međutim, kasnije u snimci Kim je viđena kako ispljune piće u drugu čašu. Na proslavi je bila i Kyliena četverogodišnja kći Stormi, koja je sjedila pokraj mame dok je ona otvarala darove.

Linker
19. travanj 2024 09:36