UHVAĆENI NA SPOJU

Postaje ozbiljno: Brad Pitt slavio rođendan u društvu fatalne Ines

Izvori tvrde da se Oskarovac zaista zaljubio u Ines, koja se ranije godine razvela od svog supruga, zvijezde ‘Vampirskih dnevnika‘.

Čini se kako je romansa Brada Pitta i Ines de Ramon krenula u ozbiljnom pravcu. Naime, holivudski je zavodnik u društvu bivše supruge glumca Paula Wesleya proslavio svoj 59. rođendan, a paparazzi su ih "ulovili" na druženju u Hollywoodu.

U studenom je izvor za časopis People potvrdio kako Brad i Ines izlaze već nekoliko mjeseci, a prvi puta su viđeni zajedno na koncertu Bona u losanđeleškom Orpheum Theatreu, kada su im društvo pravili Cindy Crawford i Rande Gerber. Iako su pokušavali biti suzdržani, Pitt i de Ramon povremeno su se držali za ruke, šaputali si na uho i bili su vrlo prisni tako da nema sumnje da se ne radi samo o prijateljskom izlasku.

image

Brad se navodno jako zaljubio

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Spomenuti izvor tvrdi kako se Oskarovac zaista zaljubio u Ines, koja se ranije godine razvela od svog supruga, zvijezde "Vampirskih dnevnika". De Ramon radi u industriji nakita i trenutno je voditeljica veleprodaje za brend nakita Anita Ko Jewelry iz Los Angelesa.

Prošlog četvrtka Ines je bila Pittova pratilja na afterpartyju premijere njegovog novog filma Babylon, a izvori ističu kako je to dokaz da se Bradu jako sviđa.

"Ines je rekla da je Brad jako sladak. Par planira zajedno provesti Novu godinu", rekao je insajder.

image

Ines de Ramon i bivši suprug Paul Wesley

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 02:51