SEBASTIEN BOZON AFP
Zabavna noć

Pospan na Wimbledonu: Nakon proslave obljetnice braka, David Beckham skoro zaspao prateći tenis

Bivši nogometaš proveo je ugodno vrijeme sa svojom majkom, a včer prije sa suprugom je obilježio poseban dan.

Bivši nogometaš proveo je ugodno vrijeme sa svojom majkom, a včer prije sa suprugom je obilježio poseban dan.

U Londonu se održava najpoznatiji teniski turnir na svijetu, čuveni Wimbledon. Natjecanje je to koje slavne zvijezde rijetko propuštaju, a među njima se nalaze i članovi kraljevske obitelji poput Kate Middleton koja se u VIP loži susrela s tenisačem Rogerom Federerom. Dan nakon, na tribinama se pojavio i bivši nogometaš David Beckham.

Beckhamovi ne propuštaju ovo natjecanje, a David je tenis promatrao u društvu 74-godišnje majke Sandre. Odjeven u "klasično Wimbledon" modno izdanje, bivši nogometaš se činio umoran, pa su ga kamere snimile dok zijeva i trlja čelo. Ipak, proveo je druženje s majkom u dobrom raspoloženju, komentirajući meč s okupljenima na tribinama.

image
SEBASTIEN BOZON AFP
image
SEBASTIEN BOZON AFP

Inače, britanski mediji Beckhamov umorni izraz lica pripisuju tome što je večer prije slavio 24. godišnjicu braka sa suprugom Victorijom Beckham. Jedan od najdugovječnijih bračnih parova u svijetu poznatih vjenčao se 4. srpnja 1999. godine, na raskošnom vjenčanju koje je ostalo zapisano u dnevnik pop kulture.

image

David Beckham
Shutterstock Editorial/Profimedia

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U braku su postali roditelji četvero djece: Brooklyna (24), Romea (20), Cruza (18) i Harper (11). Beckham se u međuvremeno umirovio s nogometnog terena, a bivša Spice djevojka do danas je izgradila karijeru modne dizajnerice. Iako su u braku prošli kroz brojne probleme, između ostalih i one vezane za njegovu nevjeru, ostali su zajedno, a svaku posebnu priliku dizajnerica i nogometaš podijelila i na svojim društvenim mrežama. I povodom obljetnice braka, David je podijelio zajedničku fotografiju s početka njihove veze uz opis "najboljoj ženi, majci i partneru za cuganje. Volim te!"

Linker
28. travanj 2024 01:20