GLAMUROZNO IZDANJE

Poput holivudske dive! Danijela otvorila novu sezonu ‘Zvijezde pjevaju‘ u velikom stilu

Splitska pjevačica odlučila se za eleganciju s daškom glamura i privukla poglede u kreaciji s potpisom američkog dizajnera.

U subotu je započela nova sezona showa "Zvijezde pjevaju", a nove je kandidate dočekao već uigrani žiri - Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Splitska pjevačica poznata je po svojim upečatljivim stylinzima koje za nju iz epizode u epizodu osmišljava stilistica Barbara Repe, stoga ne čudi kako je novu sezonu odlučila otvoriti u velikom stilu.

Danijelu nerijetko viđamo u kreacijama hladnih boja koje odlično upotpunjuju njezin ten i boju kose, a plava boja i ovoga je puta bila njezin odabir. Zablistala je u haljini A kroja s potpisom američkog dizajnera Zaca Posena, koju je upotpunila ljubičastim štiklama i trendi make-upom u plavim nijansama.

image

Danijela Martinović

ZVONIMIR FERINA

"Otvorili smo još jednu sezonu showa Zvijezde pjevaju u novom, svježem ruhu. Odlučili smo se za finu eleganciju, s daškom glamura", poručila je pjevačica na društvenim mrežama uz niz fotografija iz sinoćnje emisije.

Inače, prva epizoda showa započela je prijateljskom šalom Marka Tolje na Danijelin račun. Pjevač je izazvao smijeh nakon što je izjavio kako će Danijela ove sezone zasigurno puno pjevati o ljubavi jer sada ima novog dečka. Naime, Danijela je prošlog mjeseca ekskluzivno za Gloriju otkrila kako je njezino srce ukrao kriminalistički inspektor Josip Plavić.

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", ispričala je tada.

Linker
29. ožujak 2024 19:25