Opet se izvukao

Popularni roker niti iz drugog pokušaja nije ‘uspio‘ oženiti zaručnicu Debbie Gwyther

Vjenčanje na jezeru Como spriječio je njegov oporavak od operacije kuka, a kako bi htio imati pravu, prvu bračnu noć i partnerici priuštiti ‘flamenco‘, želi biti u top formi i zato će obred morati pričekati.

Oporavak od nedavne operacije kuka, spriječio je britanskog glazbenika Liama Gallaghera oženiti dugogodišnju partnericu, Debbie Gwyther. Ono što je trebao biti romantičan obred na jezeru Como, gdje su rezervirali termin, pretvorio se u obiteljski izlet. Napravili su to da im ne bi propala rezervacija, ali i da pjevač bivšeg benda Oasis dođe u formu nakon delikatnog zahvata.

Britanski tisak "proziva ga" zbog neodržanog obećanja Debbie Gwyther, glazbenoj menadžerici, svojoj "srodnoj duši" kako ju naziva. Zajedno su već deset godina, a on ju je tek 2019. isprosio u prisustvu svoje majke Peggie. Budući da se prosidba odigrala na obali Amalfija, odlučili su se i vjenčati u Italiji. Prvi put ih je u naumu stati pred oltar 2020. spriječila pandemija korone, a sada im je planove pokvario operativni zahvat na njegovom kuku. Kako se, čini se, radi o dvostrukoj zamjeni kuka, oporavak se odužio.

image

Bivša supruga Patsy Kensit

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Spremajući se za vjenčanje, napisao je aludirajući na prvu bračnu noć: "Želim ići na satove plesa. Radit ću j***ing flamenco i salsu po cijeloj sobi," prenosi The Sun.

Njemu je to trebao biti treći brak (ili sreća) jer se pjevač 1997. vjenčao s Patsy Kensit. Razveli su se samo tri godine kasnije, a u jeku najžešćih svađa dobili su danas 23-godišnjeg sina Lennona. Kako je vjernost rokeru tada bila "apstraktni pojam", tek što se oženio tom britanskom pjevačicom, imao je aferu s američkom kantautoricom Lisom Moorish. Rodila je u Los Angelesu kćer, 25-godišnju kćer Molly, a otac ju je upoznao tek kada je napunila 19 godina.

image

Rokerova kćer Molly Moorish

CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK

Spetljao se i s kanadskom pjevačicom Nicole Appleton, pa je 2001. postao otac još jednog sina, Genea Gallaghera. Oženio ju je poslije osam godina veze, no njegov drugi brak izdržao je do 2014. godine. Nekako u isto vrijeme kada se razvodio od druge supruge, roker je imao aferu s novinarkom Lizom Ghorbani. Ona mu je siječnju 2013. rodila kćer Gemmu.

image

Sinovi

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Po ustaljenom obrascu, glazbenik je iste godine kada je dobio kćer, "uletio" u vezu s osobnom asistenticom Debbie Gwyther. Danas je glazbena menadžerica, pomogla mu je da se vrati glazbi i nekako pronašla način da ga ukroti. Nemaju djecu, a njegova majka ju obožava. Kako je uspjela? Buduća mladenka nije otkrila, premda bi njezinu tajnu voljele doznati mnoge žene.

Linker
20. travanj 2024 02:34