Taylor Swift

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
sjajnih 365 dana

Pomela konkurenciju: Taylor Swift jedan od najuglednijih magazina proglasio je osobom godine

Osim toga što ju je magazin Time proglasio najutjecajnijom osobom godine, 33-godišnja pjevačica tijekom posljednjih 12 mjeseci uistinu je nanizala mnogo drugih uspjeha, kako na poslovnom, jednako tako i na privatnom planu.

Osim toga što ju je magazin Time proglasio najutjecajnijom osobom godine, 33-godišnja pjevačica tijekom posljednjih 12 mjeseci uistinu je nanizala mnogo drugih uspjeha, kako na poslovnom, jednako tako i na privatnom planu.

Američka kantautorica Taylor Swift proglašena je osobom godine po izboru magazina Time, i to u velikoj konkurenciji finalista među kojima su se našli Kralj Charles III, ruski predsjednik Vladimir Putin, holivudski štrajkači i lutka Barbie.

‘‘Odabrati samo jednu osobu koja predstavlja osam milijardi ljudi na planetu nije bio nimalo jednostavan zadatak. Odabrali smo onu koja predstavlja radost. Nekoga tko donosi svjetlo u svijet. Ona je u ovoj godini bila poput vremena, bila je posvuda‘‘, rekao je glavni urednik magazina Sam Jacobs.

image

Taylor Swift proglašena je osobom godine

HANDOUT/AFP/PROFIMEDIA HANDOUT/AFP/PROFIMEDIA

U intervjuu za Time, 33-godišnja glazbena superzvijezda je izjavila: ‘‘Ovo je najveći ponos i nešto najljepše što sam ikada osjetila.‘‘

Time dodjeljuje titulu Osobe godine pojedincu, grupi ili konceptu koji je imao najveći utjecaj na svijet u proteklih 12 mjeseci. Samim time, nimalo ne čudi što je upravo Taylor odabrana za ovu prestižnu titulu. Imala je uistinu zvjezdanu godinu, a njezina turneja ‘‘Eras‘‘ navodno ju je dovela i do statusa milijarderke. Također je objavila najprodavaniju ploču ove godine, presnimku svog albuma 1989. iz 2014., a prošlog je tjedna okrunjena Spotifyjevom najslušanijom svjetskom izvođačicom godine.

Osim brojnih uspjeha kojima se ove godine može pohvaliti, izgleda kako će Taylor biti zaposlena i u nadolazećoj 2024-oj. Naime, pred njom je još mnogo koncerata, a iduće godine dolazi i u Europu. Nedavno je također snimljena kako izlazi iz studija u New Yorku, čiji je vlasnik njezin dugogodišnji suradnik Jack Antonoff, što mnogi tumače kao da potvrđuje glasine da talentirana pjevačica radi na novim stvarima.

image

Taylor je krenulo i u ljubavi

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim u karijeri, glazbenici je krenulo i u ljubavi. Naime, Taylor je već neko vrijeme u sretnoj vezi s zvijezdom američkog nogometa Travisom Kelceem. Nogometna zvijezda nedavno je iskreno progovorila o njihovom odnosu u intervjuu za Wall Street Journal i priznala da je Taylor urnebesna i genijalna, a dijele i iste poglede na svijet, posebno kada je u pitanju obitelj.

‘‘Svi znaju da sam obiteljski čovjek. Njezin tim je njezina obitelj. Njezina obitelj radi puno stvari u smislu turneje, marketinga, tako da mislim da i ona njeguje iste obiteljske vrijednosti, baš kao i ja‘‘, istaknuo je.

Linker
27. travanj 2024 06:40