VALERY HACHE AFP
CRVENI TEPIH

Poljupci za slavljenika: Michael Douglas uživao u Cannesu okružen najvažnijim ženama u životu

Michael Douglas, počasni gost 76. Filmskog festivala u Cannesu, dokazao je da je crveni tepih obiteljska stvar i na njemu dobio poljupac u obraz od svoje supruge i kćeri.

Michael Douglas, počasni gost 76. Filmskog festivala u Cannesu, dokazao je da je crveni tepih obiteljska stvar i na njemu dobio poljupac u obraz od svoje supruge i kćeri.

Na 76. izdanje Filmskog festivala u Cannesu, 78-godišnji Michael Douglas stigao je sa svojom suprugom, velškom glumicom Catherine Zetom Jones i kćerkom Carys Zetom Douglas koja je u utorak debitirala na otvorenju Festivala i zablistala. Ambiciozna glazbenica i zvijezda u usponu izgledala je elegantno u poluprozirnoj, blijedoružičastoj mrežastoj haljini s cvjetnim motivima i izrezanim detaljima na bokovima, a širok osmijeh govorio je da je dobro raspoložena.

image

Michael Douglas na ceremoniji otvaranja sa suprugom Catherine Zeta Jones i kćerkom Carys Zeta Douglas

VALERY HACHE AFP

Kad je obitelj stigla na vrh legendarnog stubišta kojeg prekriva crveni tepih, Carys i 25 godina mlađa supruga Catherine poljubile su Michaelove obraze. Catherine je nosila haljinu crvenih tonova sa slojem ogrtača od šifona libanonskog modnog dizajnera Eliea Saaba koji potpisuje i kćerkinu haljinu. Mama i kći uskladile su se i u Chopard nakitu te Sarah Flint štiklama. Michael je izgledao elegantno u klasičnom crnom smokingu, s bijelom košuljom, leptir mašnom i sjajnim cipelama.

image

Michaelova obitelj kao najveća podrška

VALERY HACHE AFP

Filmski festival u Cannesu poseban je događaj za obitelj Douglas, budući da su se Catherine i Michael upoznali tamo 1998. godine, a zatim vjenčali 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku te su postali jedan od najizdržljivijih parova Hollywooda. Uz kći Carys imaju i 22-godišnjeg sina Dylana. Michael ima i 44-godišnjeg sina Camerona s filmskom producenticom Diandrom Luker s kojom je još bio vjenčan kada je upoznao Catherine. Inače, Catherine je dobitnica Oscara 2003. godine za ulogu Velme Kelly u mjuziklu "Chicago". Kći Carys ide njezinim stopama. Nedavno je pohvaljena zbog svojih prekrasnih vokalnih talenata nakon što je na Instagramu podijelila isječke na kojima je oduševila publiku u Reykjaviku pjevajući pjesmu "Shallow" iz mjuzikla "A Star Is Born", Lady Gage, a tu su i njezini glumački uspjesi.

image

Michaelova supruga Catherine Zeta Jones i kći Carys Zeta Douglas na ceremoniji otvaranja Festivala

VALERY HACHE AFP

U travnju su Douglas i Zeta-Jones proslavili Carysin 20. rođendan objavljujući čestitke na društvenim mrežama. "Na današnji dan prije 20 godina moja kći Carys došla je u moje ruke i nema dana koji nisam cijenila", napisala je Zeta-Jones na Instagramu, dok je otac Michael objavio "sad kad napuštaš tinejdžersku godinu, neka ovo bude prekrasna Nova godina za tebe draga! Volim te, tata". Zaista je i započela prekrasno za Carys koja se ruku pod ruku sa svojim roditeljima stigla na crveni tepih u Cannesu na dan kada je njezin otac primio počasnu Zlatnu palmu u znak priznanja za njegovu briljantnu karijeru. "Toliko mi to znači, jer je toliko festivala diljem svijeta, no samo je jedan Cannes", rekao je glumac, opisavši nagradu kao "nevjerojatnu čast".

image

Američki glumac Michael Douglas s počasnom Zlatnom palmom koju je primio na ceremoniji otvaranja 76. izdanja Filmskog festivala u Cannesu

VALERY HACHE AFP
image

Američki glumac Michael Douglas drži govor nakon što je primio počasnu Zlatnu palmu u Palači festivala

ANTONIN THUILLIER AFP
Linker
27. travanj 2024 06:49