nerazdvojni

Poljupci i nježnosti pred kamerama: Mladi par jedva čeka dijete!

Novopečeni bračni par Brooklyn i Nicola Peltz Beckham nisu mogli odvojiti ruke ni usne jedno od drugog na događanju Variety Power of Young Hollywood u četvrtak u Hollywoodu.

Nakon što je mladi par dao zajednički intervju, u kojem je Nicola prvi put progovorila o sukobu s Brooklynovom majkom Victorijom, pojavili su se na događaju na kojem su proslavili Brooklynovo prvo priznanje, a 27-godišnja glumica bila je tu da podrži supruga, samoukog kuhara.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Četveromjesečni bračni par, koji je u javnosti objavio svoju romansu u siječnju 2020., čito je još uvijek u fazi medenog mjeseca, jer se pred fotoreporterima nisu mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti. I dok je Brooklyn bio casual u crnom outfitu, Nicola se odlučila za sivu Fendi kombinaciju korzeta s hlačama, koja je istaknula njezin struk i vitku liniju.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nasmiješena i ponosna Nicole je u intervjuu izjavila kako bi voljela imati djecu, odnosno voljela bi roditi ali i posvojiti, no, ne u sljedećoj godini. Mladi Brooklyn s druge strane tvrdi kako jedva čeka postati tata. Inače, obadvoje dolaze iz obitelji s puno djece, a dok Beckhamovi roditelji Victoria i David uživaju u ljetnom odmoru, za vrijeme kojeg su posjetili i hrvatsku obalu, šuškanja o trzavicama između Victorije i snahe sve su glasnija. Nicola je otkrila da je svađa sa svekrvom počela u trenutku kada nije željela nositi vjenčanicu koju je dizajnirala Victoria, nego je odlučila odjenuti Valentinovu kreaciju.

image

Brooklyn i Nicola ovo ljeta u St. Tropezu

MORANE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Bračni par u kasnom izlasku u Los Angelesu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U srijedu je Brooklyn, koji se može pohvaliti s 14,6 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, objavio na Instagramu snimku svoje nove tetovaže "Married" što je njegova 96. tetovaža. Nicola je uzvratila također na Instagramu počastivši svog muža hrpom krafni i porukom: "Vjerujem u tebe svim dijelom svog bića. Ti si ljubav mog života i tako sam sretan što svaki dan provodim uz tebe."

Linker
17. travanj 2024 05:05