važnost preventive

Pola godine od smrti supruga Nikolina Ristović podvrgnula se medicinskom zahvatu

Voditeljica je nakon iznenadne smrti supruga i javnih napada svekra Viktora Ristovića proživljavala najteže trenutke, no uspjela je nastaviti sa životom

Nakon što su se mediji u regiji raspisali da voditeljica Nikolina Ristović nije bila na grobu svog supruga Vidoja, kojem je jučer bilo pola godina od iznenadne smrti, ona je na društvenim mrežama otkrila da je bila na medicinskom zahvatu.

"Niti ne znam tko me danas nije upitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila - upada u oči. I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive", napisala je.

Kako se da naslutiti iz njene objave, pokazalo se da je zbog medicinskih razloga morala ukloniti madež s noge.

"Nisam niti slutila da ću izaći s jednim madežom manje. Ali i jednom brigom također. Ožiljak će iscijeliti. Flaster će nestati. Madež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Bye, bye brigo, prijeđi na drugoga (bolje ni na koga)", poručila je.

Voditeljica je nakon iznenadne smrti supruga i javnih napada svekra Viktora Ristovića proživljavala najteže trenutke, no uspjela je nastaviti sa životom. Počela je raditi na Una TV, a kuća koju su ona i Vidoje uređivali za zajednički život osvanula je u internetskim oglasnicima.

Linker
24. travanj 2024 00:53