Preslatko

Pojačanje u obitelji latino dive: Nema ime, J.Lo moli fanove da im pomognu

Pjevačica i glumica dane u karanteni provodi u krugu obitelji, a uslijed nemira u svojoj zemlji, aktivno se angažirala u prosvjedima u pokretu Black Lives Matter, unatoč burnoj svakodnevici Jen s obitelji proživljava neke od najsretnijih trenutaka, zahvaljujući novom članu.

Ako je suditi po Jennifer Lopez, život nam u pedesetima donosi najbolje stvari, tako ova latino diva ne prestaje oduzimati dah svojom zamamnom pojavom i nepresušnom energijom, a uz sve poslovne uspjehe ona ipak najviše blista u krugu svoje obitelji. Zajedničko vrijeme i podrška koju si pruža J.Lo i njezin zaručnik, bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez često oduševljava njihove fanove.

Ovaj je par idealan prikaz moderne obitelji, u kojoj se podjednako brinu za Jenniferine blizance Emme i Maxa koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem i dvije kćeri koje Alex ima iz prethodnog braka sa Cynthijom Scurtis.

Sada je Jen obznanila kako je njihova obitelj dobila preslatko pojačanje. "Dobrodošao u obitelj! Nabavili smo Maxu ovog preslatkog, malog zlatnog psića i još mu nismo dali ime. Kako bismo ga trebali zvati - Tyson ili Yankee? Uskoro ćemo sve otkriti", napisala je Lopez uz predivan video njezinog sina Maxa koji ne može doći sebi od sreće igrajući se sa zlatnim čupavcem.

Buduća zvijezda

Osim što je latino diva podijelila video svoje djece i psića, otkrila je kako još uvijek neimenovani član obitelji buduća medijska zvijezda sa službenim Instagram profilom. Na njemu su svi članovi obitelji pozirali sa psićem.

Malo je reći da su fanovi oduševljeni i u komentarima navijaju za jedno od predloženih imena. Prema količini slatkoće najnovijeg, zlatnog, člana obitelji slutimo da je nova zvijezda rođena.

Pročitajte i:

Jennifer Lopez trebala je biti najsretnija žena na svijetu: 'Srce mi je malo slomljeno jer smo imali velike planove'

Trapezice su ponovno hit: Pronašli smo deset načina kako ih nositi u dnevnim i večernjim varijantama

Jennifer Lopez ima tijelo iz snova, no ne bez muke! Dvije namirnice nikad ne jede, je li u tome trik!?

Fotka koja je iznenadila fanove Jennifer Lopez: Je li ipak pretjerala s vježbanjem u karanteni?

Linker
19. travanj 2024 11:18