divno!

Pogledajte kakvo su iznenađenje na terenu tati priredile kćeri Ivana Rakitića

Dresovi koje su nosile djevojčice krili su natpis na leđima koji je Ivanu sigurno zagrijao srce.

Ivan Rakitić odigrao je posljednji trening prije utakmice s Mallorcom, a s tribina su ga bodrile njegova supruga Raquel Mauri i njihove kćeri Athea i Adara. No, u jednom trenutku djevojčice su sišle s tribina i potrčale k tati u simpatičnim dresovima s natpisom "tata" na leđima.

Ove preslatke trenutke zabilježio je i sam Rakitić te se njima pohvalio na Instagramu.

Brojni njegovi fanovi bili su oduševljeni fotografijama te su ga zasuli komentarima ispod objave. "Ivan ima najbolju podršku od svoje prekrasne obitelji!!‘‘, ‘‘Kakva lijepa obitelj i kakve lijepe fotografije. Ivan je tako dobar otac i ima najbolju i najljepšu podršku od svojih princeza" - bili su neki od komentara.

Obitelj Rakitić u srpnju je proslavila deveti rođendan njihove kćeri Athee kojoj su organizirali zabavu s dekoracijama u stilu zoološkog vrta i posvetili joj predivnu objavu na društvenim mrežama.

"Prije 9 godina prekrasna djevojka je ušla u naše živote sa srcem punim svjetla, naučila nas je kako biti roditelj i izvukla ono najbolje iz naših srca. Volimo te, naša princezo, ti si čarobna", poručili su joj njezini ponosni roditelji.

Ivan i Raquel ovo su ljeto proveli na nekoliko stranih destinacija, a najupečatljivije putovanje je bilo u Dubai. Tamo su vozili jet ski te napravili photosession u pustinji.

Linker
24. travanj 2024 03:26