DIRLJIV PRIZOR

Pogledajte emotivni susret Nives i Gorana Ivaniševića nakon njegovog povratka iz Australije

Nakon mjesec dana boravka u Australiji, naš bivši tenisač jedva je dočekao zagrliti svoju suprugu.

Naš proslavljeni bivši tenisač Goran Ivanišević u utorak se vratio u Zagreb nakon što je proveo više od mjesec dana u dalekoj Australiji uz Novaka Đokovića, čiji je trener. Kod kuće ga je dočekala supruga, voditeljica Nives Ivanišević, koja nije skrivala svoje oduševljenje njegovim povratkom.

"Napokon", napisala je Nives na društvenim mrežama, uz fotografiju na kojoj grli Gorana u dvorištu njihovog zagrebačkog doma. Veselju se pridružio i njihov samojed Marli, a Nives je otkrila kako je emotivni prizor ovjekovječio petogodišnji sinčić Oliver Ivanišević.

Supružnici su fotografijom raznježili pratitelje, a u komentarima su ih pohvalili voditelj Dalibor Petko, pjevačica Nina Badrić, voditeljica Tatjana Jurić i druga poznata imena.

Inače, Goran kao trener srpske tenisačke zvijezde Novaka Đokovića često putuje na različite turnire, a Nives i Oliver ponekad putuju s njim. Ovaj Australian Open pamtit će po Novakovom velikom uspjehu - okitio se jubilarnim desetim naslovom na tom turniru, što prije njega nikome nije pošlo za rukom.

Linker
25. travanj 2024 13:48