Gradi svoj put

Pod pseudonimom: Moglo bi vas iznenaditi čime se bavi Angelinin i Bradov sin Pax

Drugi najstariji posvađanog para, koji se još nije dogovorio oko skrbništva nad djecom, uzeo je pseudonim Embtto i priprema izložbu u Tel Avivu.

Holivudska glumica Angelina Jolie, kao i sve mame, pokušava se pomiriti s činjenicom da djeca rastu i osamostaljuju se. Premda je i u srednjim godinama jedna od najljepših žena svijeta, a o postignućima u sedmoj umjetnosti ne moramo ni govoriti, no i ona je mama koja se, kad se djeca pripremaju za samostalan život, zacijelo nostalgično prisjeća trenutaka iz obiteljske prošlosti, kad su bili maleni. I samo njeni. Razlog zbog kojeg ovih dana poseže za uspomenama s djecom njezin je drugi sin, devetnaestogodišnji Pax Jolie-Pitt.

image

Nedavno je s majkom kupio ležaj za kućnog ljubimca

TERMA,SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Otkako je prije dvije godine maturirao u privatnoj srednjoj školi u Los Angelesu, mladić gradi umjetničku karijeru pod pseudonimom "Embtto", doznaje Page Six. Stvoriti karijeru u kompetitivnom svijetu suvremene umjetnosti sve je samo ne lako, no sin Brada Pitta i holivudske dive radije bira anonimnost. Izgleda da ne želi da ga uvrste među "nepo babies", a još mu je gora pomisao na medijsku pompu koja bi ga, zbog prezimena roditelja, pratila na svakom koraku. Koliko je poznato, zainteresirao ga je "digitalni i mješoviti medijski proces". Djela su mu apstraktna, a navodno se priprema i za prvu izložbu u galeriji u Tel Avivu u Izraelu.

image

Sa sestrom Shiloh i mamom na crvenom tepihu

CRONOS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Zasad nije poznato koliko traži za svoje radove i gdje bi ih još mogao izložiti. Kako navodi The Sun, mladi umjetnik jako je sramežljiv. Nije htio doći na vlastitu maturu zbog straha od paparazza. Slovi za najtajnovitije dijete bivšeg bračnog para: njegove sestre Zahara, Shiloh, Vivienne te brat Knox nisu, čini se, toliko zatvoreni.

Kako se njihovi roditelji još uvijek, sedam godina nakon rastave i četiri godine poslije razvoda ne mogu dogovoriti oko skrbništva nad njima, prije će dočekati punoljetnost nego Angelinin i Bradov kompromis na sudu.

Najstariji Maddox stao je na majčinu stranu, svjedočio je na sudu kao odrasla osoba (iskaz nije bio laskav po Brada), htio se odreći očevog prezimena što Angelina Jolie nije podržala. Dvadesetjednogodišnjak studira biokemiju na sveučilištu Yonsei u Južnoj Koreji i od kasnog ljeta 2016., kad je glumica predala zahtjev za razvod, odbija komunicirati s ocem. Isto je, navodno, napravio i Pax.

Linker
19. travanj 2024 17:03