negativne reakcije

Pljušte kritike poznatih Hrvata na doček Vatrenih: ‘Debakl, revanje i kaos!‘

Nakon spektakularnog dočeka naše ekipe 2018. godine, očekivanja su bila vrlo visoka, no na društvenim mrežama mnogi su se složili da su Vatreni zaslužili mnogo više od onoga čemu smo jučer svjedočili.

U nedjelju popodne naši su se Vatreni vratili sa Svjetskog prvenstva u Katru s brončanim medaljama oko vrata. Prema prvoj procjeni ministra Davora Božinovića, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića dočekalo ih je oko 80 tisuća navijača, koji su se unatoč niskim temperaturama ondje okupljali od ranog jutra.

image

Prljavo kazaliste i Vatreni na bini

RONALD GORSIC CROPIX

Nakon spektakularnog dočeka naše ekipe 2018. godine, očekivanja su bila vrlo visoka, no na društvenim mrežama mnogi su se složili da su Vatreni zaslužili mnogo više od onoga čemu smo jučer svjedočili. Najviše je bilo onih kojima nije "sjeo" nastup voditeljskog dvojca Ive Šulentić i Luke Bulića, a kritike su dobili i organizatori, kao i neki od izvođača.

Na Facebooku je svoje dojmove podijelio i pjevač Jacques Houdek, koji je cijeli događaja proglasio "debaklom".

"Doček naših veličanstvenih Vatrenih- na našu veliku žalost - debakl. Sveopće revanje i kaos. Gdje je nestao sadržaj? Gdje je koncept, režija, emocija? Kakve su to izvedbe? Voditelji jednako iritantni, nevjerojatno nešto... Gdje su kockice na koje smo tako ponosni, kao vizualni identitet? Gdje je neki video, film koji bi npr. povezao ova tri mega uspjeha naše reprezentacije; 1998/2018/2022? Vatreni su zaslužili daleko više. Čujem da je u publici na Trgu bio i legendarni Ćiro Blažević... U publici? Zaista? Nitko se nije sjetio čovjeka dovesti na pozornicu da kaže par riječi? Nakon što je gospodin Dalić onako predivno i ganutljivo posvetio broncu Ćiri... Pa kaj je s glavama? Šteta. Velika šteta!", napisao je Houdek i dodao:

"Vatreni, vi ste naš ponos! Hvala! Vaš uspjeh ostaje zapisan zauvijek! Sve ostalo je ionako nebitno. No, bitno je reći istinu! Hrvatska iznad svih!"

Na Twitteru se oglasila bivša premijerka Jadranka Kosor i poručila: "Ovo revanje nemere se slušat!", a zatim je zaključila kako Vatreni nisu zaslužili "tako šlampav doček".

image

Jasenko Houra i Marcelo Brozović

RONALD GORSIC CROPIX
Linker
19. travanj 2024 07:20