Rijetki izlazak

Plijenili poglede: Fabijan Pavao Medvešek na premijeri sa suprugom Karlom

Njihova ljubavna priča počela je još u školskoj klupi, a okrunili su je brakom u proljeće ove godine. Ipak, iako se ludo vole, rijetko ih imamo priliku zajedno vidjeti u javnosti.

Povijesna drama Illyricvm, redatelja Simona Bogojevića Naratha i producentice Ankice Jurić Tilić, prvi je igrani film o Ilirima koji u četvrtak, 13. listopada, dolazi u hrvatska kina.

image

Premijera Illyrisvma

NIKO GOGA

Na zagrebačkoj premijeri koja je u utorak navečer održana u Kaptol Boutique Cinema, uz autore filma, okupila se i brojna glumačka ekipa predvođena Filipom Križanom. Bili su tu Robert Prebil, Franjo Dijak, Adrian Pezdirc, Alan Katić, Ana Takač, Damir Klemenić i Josip Kučan.

No, premijeri su prisustvovali i gosti, među kojima Ksenija Marinković, Iva Babić, Marina Redžepović, Dubravka Turić, Dado Ćosić, Vinko Brešan, Emina i Danijel Kušan, Danilo Šerbedžija, Branko Schmidt, Neven Hitrec, Enes Vejzović, Janko Popović Volarić, Nevio Marasović, Kristijan Milić, Christopher Peter Marcich te brojni drugi uzvanici iz svijeta filma.

image

Karla Medvešek i Fabijan Pavao Medvešek

NIKO GOGA

Posebnu pažnju plijenio je novi član žirija televizijskog showa Supertalent, glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je na premijeru Illyricvma stigao u pratnji supruge Karle. Mladi je glumac ponosno pozirao uz suprugu s kojom se, kako smo pisali, vjenčao u svibnju ove godine u Motovunu. Par koji je ljubavnu vezu započeo još u srednjoj školi, sudbonosno "da" izrekao je pred bliskim krugom obitelji i prijatelja, a na svadbi im je pjevao Saša Lozar. Medvešeku je vjenčani kum bio kolega i dobar prijatelj Nikola Baće, a među uzvanicima su bili Medvešekov kolega s klase, glumac Ivan Čuić, kao i manekenka Mia Matić.

Inače, Fabijan Pavao i Karla dugo su održavali vezu na daljinu, jer je on studirao glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a njegova Karla produkciju u Engleskoj.

U galeriji pogledajte tko je sve bio na premijeri.

Linker
18. travanj 2024 05:54