SOLO NAKON SHOWA

Plesom do prekida: Za tango je potrebno dvoje, ali oni sad plešu sami

Posljednjih mjeseci novinske stupce sve češće pune priče o prekidama poznatih osoba. Neki su pjevači, neki su glumci, ali ono što je ovim javnim osobama zajedničko je - "Ples sa zvijezdama".

Glumica i pjevačica Tara Thaller ekskluzivno je za Gloriju otkrila da se nakon jednoipolgodišnjeg braka razvodi od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje. Iako nas je vijest isprva iznenadila, nismo mogli ne primijetiti da je Tara još jedan bivši natjecatelj popularnog showa "Plesa sa zvijezdama" koji je nedavno okončao ljubavnu vezu. Naime, osim nje vezu je prekinula pjevačica Albina Grčić s nogometašem Hajduka Ivanom Ćalušićem, a krajem godine glumac Filip Vidović prekinuo je petogodišnju vezu i zaruke s plesačicom Natašom Pavičić. Moglo bi se reći da su svi oni u tim vezama otplesali svoj posljednji ples.

Podsjetimo, ovogodišnja natjecateljica "Plesa sa zvijezdama", Tara Thaller, je dvije godine starijeg Faris upoznala 2019. na Sarajevo Film Festivalu, a postali su par tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti. Isprva su bili prijatelji, a zatim su se zaljubili. Tara nam je otkrila da su vezu tajili jer nisu htjeli da za nju znaju profesori i za nju je zapravo znao samo najuži krug bliskih ljudi. Vjenčali su se u tajnosti krajem prosinca 2021. u Zagrebu, gdje su živjeli, a sada će svatko krenuti na svoju stranu.

image
NERA SIMIC CROPIX

"Zajedno smo došli do odluke kako je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka takva odluka je teška, no kad je stav obostran, razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrim odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu", otkrila nam je Tara.

Početkom travnja glasna su bila šuškanja da glumac Filip Vidović, koji je prošle godine sudjelovao u plesnom showu, ponovno ljubi nakon prekida zaruka s plesačicom Natašom Pavičić. Zbog sve češćih druženja mnogi su počeli sumnjati da je u vezi s voditeljicom IN magazina Mijom Kovačić. Dodatno je "ulje na vatru" dolila Viktorija Rađa svojim Instagram storyjem na kojem se Filip i Mija drže za ruke. Filip i Mija nisu htjeli komentirati brojne medijske upite.

image

Mia Kovačić i Filip Vidović

PRESS

U studenom prošle godine odjeknula je vijest da su Filip i Nataša prekinuli zaruke. Tada su rekli da su se rastali u jako lijepim odnosima i da im je i dalje stalo jedno do drugog. Nagađanja o vezi s Mijom prvi je put da se Filipa nakon prekida povezivalo s nekom drugom odabranicom.

Mlada Splićanka Albina Grčić, koja je sudjelovala u istoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" kao i Filip, u svibnju je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila da je prekinula s nogometašem Ivanom Ćalušićem. Dulje se šuškalo o prekidu budući da je Albina s Instagrama izbrisala sve zajedničke fotografije, ali par je nekoliko mjeseci demantirao nagađanja. Nije poznato koji je točno razlog kraha dugogodišnje veze i kada se točno dogodio, a Albina je odlučila da će razloge držati za sebe.

image

Albina Grčić

ANA CINDRIć

Iako je slučajnost što se posljednjih mjeseci piše baš o prekidima bivših kandidata "Plesa sa zvijezdama", može poslužiti kao dobar podsjetnik da je ljubavni tango ispunjen nepredvidivim obratima. Odnosi, poput kompliciranih koreografija, zahtijevaju povjerenje, predanost i nepokolebljivu sinkronizaciju koja može biti nedostižna čak i najtalentiranijim izvođačima.

Osim toga, kada budete gledali idući sezonu hit showa kada se vrati na male ekrane, sjetite se da se iza blještavih kostima i širokih osmijeha nalaze stvarni ljudi, sa stvarnim životima i problemima kao i svi drugi.

Linker
21. travanj 2024 02:47