DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK
U emotivnom pismu

Pjevačica hrvatskih korijena požalila se fanovima: "Slomljena sam i bolesna"

Ella Maria Lani Yelich-O‘Connor, poznatija kao Lorde, napisala je emotivno pismo obožavateljima u kojem je istresla dušu o zdravstvenim i emocionalnim problemima koji ju muče.

Ella Maria Lani Yelich-O‘Connor, poznatija kao Lorde, napisala je emotivno pismo obožavateljima u kojem je istresla dušu o zdravstvenim i emocionalnim problemima koji ju muče.

Glazbenica Lorde koja inače, za razliku od drugih zvijezda, živi povučenijim privatnim životom odlučila se pojadati obožavateljima i približiti im kroz koje probleme trenutno prolazi. U dugačkom i emotivnom pismu, koje fanovima često zna pisati, otkrila je da se bori s bolešću te da je godinama živjela na tabletama kako bi progurala kroz teška razdoblja. Uz to, otkrila je i da se bori sa "slomljenim srcem" što je potaknulo priče da je prekinula s dečkom Justinom Warrenom.

26-godišnjakinja, čija je majka podrijetlom Hrvatica, u pismu je otvoreno progovorila o tome koliko joj je ova godina do sad bila izazovna te da se bori s fizičkom i emotivnom boli, ali konkretne razloge za oboje nije navela. Kako piše u samom početku pisma, prva verzija koju je napisala bila je lijepo zapakirana priča s pomno biranim riječima i mašnom na vrhu, no nije bila iskrena stoga se odlučila prepustiti i napisati ono što se zaista događa u njenom životu. "Ponovo živim sa slomljenim srcem. Različito je, ali isto. Bolujem cijelo vrijeme, zaboravim zašto, ali se onda sjetim. Ne pokušavam se sakriti od boli, sada razumijem da bol nije nešto od čega se treba skrivati nego da u kretanju s njome zapravo ima velike ljepote" napisala je.

Osvrnula se i na fizičku bol s kojom se nosi te bolovima koji ju prate: "Tijelo mi je pod upalom, pokušava mi reći nešto i ja ga pokušavam podržati, ali čini se da ništa ne pomaže pa postanem frustrirana. Crijeva mi ne rade kako treba, koža mi je u lošijem stanju nego ikada, razboljela sam se više puta." Otkrila je i da pokušava naučiti slušati svoje tijelo, ali da joj to predstavlja velik izazov jer je postala svjesna koliko ga je puta ignorirala te da se posramljivala: "Ove se godine pokušavam to naučiti, ali je zapravo bilo iznimno teško i postala sam svjesna koliko sam ga puta ignorirala ili mu nisam dala što mu je trebalo, posramljivala ga zbog "bori se ili bježi" reakcije, popila bih šaku tableta i progurala kroz sve. Malu žutu pilulu koju sam uzimala svakog jutra tisućama jutara od svoje 15 godine sam prestala uzimati prije 5 dana. Vidjet ćemo kako će to ići" iskreno je kazala Lorde o problemima s kojima se bori.

image
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Priznala je i da se poslužila i nekonvencionalnim metodama u procesu: "Ranije ove godine sam pojela dvije šake gljiva i dobila puno informacija o tome kroz što mi tijelo prošlo i što mu je potrebno." Glazbenica je također podijelila informacije o svom svakodnevnim životu otkrivši da je od svibnja u Londonu te da se ne viđa s prijateljima koji joj nedostaju baš kao i obitelj. Kazala je da je sama sa svojim mislima te da se koncentrira na posao, a osim toga iskreno je priznala da je imala velike planove odlaska na Pariški Tjedan mode, ali da je u posljednji trenutak porukom menadžeru sve otkazala jer se ne osjeća dovoljno dobro da bi se smješkala pred ljudima i kamerama. "Na početku karijere sam si obećala da nikad neću biti jedna od onih koji se pred svjetlima smiju ako to nije stvarno" zaključila je pjevačica koja nije otkrila pati li od slomljena srca zbog prekida s dečkom Justinom Warrenom iako su njezini obožavatelji odmah zaključili da je to najvjerojatniji razlog njezine patnje.

Linker
27. travanj 2024 07:53