sretne vijesti

Pjevačica Ana Opačak postala je mama: "Sve što želim za Božić mi već leži u naručju"

Glazbenica je krajem lipnja ove godine nastupom na Splitskom festivalu otkrila da je trudna, a sredinom studenog Ana je rodila prvo dijete.

Splićanka Ana Opačak i njezin suprug Nikola Barać postali su roditelji malene djevojčice. Njihovo prvo dijete na svijet je stiglo 13. studenog, a pjevačica je tek sada sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama.

‘‘Sva ljubav svijeta stala u dvije male ručice. Najnježnijih i najposebnijih mjesec dana koji je proletio najbrže ikad. Hvala svima na toplim porukama koje još uvijek pristižu, čim uspijem na sve odgovorim‘‘, napisala je Opačak, a usput se i zahvalila djelatnicima splitskog rodilišta.

‘‘Sretan Božić svima, nek vam donese ono što najviše želite. Meni je ove godine uranio pa mi ‘‘all I want for Christmas‘‘ već leži u naručju‘‘, napisala je Ana u opisu podijeljene fotografije.

Trudnoću je Ana javnosti otkrila krajem lipnja ove godine na Splitskom festivalu. ‘‘Nismo niti skrivali, ali večeras je ova pozornica to razotkrila. Blistam iznutra, baš sam sretna večeras, ovo su posebne prigode da se svi malo podružimo‘‘, priznala je pjevačica koja je sa suprugom u braku je od 2017. godine.

Muškarca svog života, kako je poznato, upoznala je na jazz koncertu, a proslavila se nastupom u popularnom televizijskom showu ‘‘The Voice‘‘, nakon čega se pridružila nastupima u emisiji ‘‘A strana‘‘ te se posvetila samostalnoj karijeri.

Linker
24. travanj 2024 09:34